Milena u Jokeru pogriješila na pitanju o Pac-Manu. Biste li vi znali odgovor?

Foto: Press

Natjecateljica kviza Joker Milena Čapo na kraju nije osvojila dovoljan iznos za polaganje vozačkog ispita kako se nadala, ali kući nije otišla praznih ruku. Do samog kraja pratila ju je sreća, a pokazala je i zavidno znanje, no na zadnjim pitanjima dogodio se preokret i kviz je napustila sa 100 eura. 

Posljednje pitanje glasilo je: "Vi ste Pac-Man, žuta papalica iz legendarne igre - započeli ste svoje putovanje labirintom i odmah na samom početku počinje vas proganjati koliko duhova?" Ponuđeni odgovori bili su: A) 2, B) 3, C) 4, D) 5. Da nije odlučila odustati, Milena bi odgovorila C) 4, što bi i bio točan odgovor.

Dok je Milena pokazala zavidno znanje iz područja pop kulture, kemijski elementi nisu joj bili jača strana. Pitanje je glasilo: "Dva najčešća elementa u svemiru su vodik i helij koji zbrojeno čine čak 98% zastupljenosti. Za koji kemijski element znanost tvrdi da je treći po zastupljenosti u svemiru?" Ponuđeni odgovori bili su: A) dušik B) kisik C) neon D) ugljik, Milena je iskoristila joker i zaključala odgovor D, dok je točan odgovor bio B) kisik.

Pogriješila pitanje o Pizarru

Pitanje o prvom gradonačelniku Zagreba zadalo joj je muke, pa je u pomoć pozvala pratnju, prijateljicu Snježanu, koja ju je navela na krivi odgovor.

Dva jokera iskoristila je i na pitanju: "Predvodio je osvajačke ekspedicije u Južnu Ameriku, osnovao grad Limu i na kraju skončao u atentatu. Kako se zvao ovaj španjolski konkvistador koji je u Peru došao 1532. godine?" Ponuđeni odgovori bili su: A) Vasco da Gama B) Ferdinand Magellan C) Francisco Pizarro D) Hernan Cortes, da bi između dva odgovora zaključala krivi. Točan odgovor glasio je C) Francisco Pizarro.

Unatoč tome što nije osvojila željeni iznos, Milena je kviz napustila zadovoljna te će svoje sudjelovanje pamtiti i po tome što ju je produkcija iznenadila rođendanskom tortom povodom njezinog 54. rođendana.

Pročitajte više