Miletić nakon Lovrena i Lasagne: Nijedan zmijski jezik nije otrovan kao jezik kršćana

Foto: Marko Prpic/PIXSELL/Screenshot TikTok

Marin Miletić na TikToku je objavio video u kojem je, kako kaže, dao svoj komentar na Baby Lasagnu.

"Nijedan zmijski jezik nije otrovan kao što je otrovan jezik kršćanina. Baby Lasagnu ne poznajem, ne mogu donositi sud o čovjeku kojeg ne poznajem i stalno si to osvješćujem. Nekad sam tu griješio i trudim se te greške ne ponavljati. Ne suditi ljude koje ne poznaješ, ustvari, ne suditi nikoga. Isus kaže: 'Mjerom kojom mjerite i vas će se mjeriti.' Pa tu stvarno želim biti oprezan i stati s loptom na pod, kako se kaže nogometnim rječnikom. Što se tiče Baby Lasagne, on je nakon pobjede sve rekao, što je njemu važno, koji su njegovi prioriteti", rekao je Miletić.

@mileticmarin Moj komentar na Baby Lasagnu🔥 #babylasagna #eurosong #baby #show #music #culture #umag #pula #pazin #rovinj #poreč #istra #kvarner #rab #rijeka #rijeka #rijekacity #sabor #most #marinmiletić #kršćani #kršćanstvo #krscanstvo #obitelj #sloboda #borba #duhovnost #hrvatska #hrvatska🇭🇷 #hrvatskatiktok #hrvatskatiktok🇭🇷 #sabortiktok #dalmacija #slavonija #split #dubrovnik #zagreb #osijek #vukovar #zadar #bakar #opatija #crikvenica #unodinoi ♬ original sound - Marin Miletić

"Mislim da je s time sve rečeno i da je sve jasno. A kršćani bi se trebali čuvati klevetanja drugih i od iskrcavanja šlepera gnojiva po ljudima koje ne poznaju. I kršćani bi ipak trebali paziti na svoj jezik i razmišljati donosimo li svojim jezikom nekome dobro ili samo produbljujemo zlo, nemire i nerede u društvu. Mudri budimo", dodao je.

Miletić je objavio video nakon što se internetom proširila izjava Dejana Lovrena da 28-godišnji pjevač promovira "demonizam".  Baby Lasagna je potom za Index rekao što misli o tom komentaru. "Pa ne znam... Mislim da je na Dori... Magnitude, ono takvog nekog natjecanja, da čovjek ima neki komentar... Žao mi je ako je tako shvatio, demonizam... Nemam ništa za reći...", rekao je pjevač koji ističe kako su mu vjera i obitelj najvažniji u životu.

Pročitajte više