Miley Cyrus otkrila zašto se ne druži s celebovima: "Osjećam da to nisu moji ljudi"

Foto: Instagram

Pjevačica i glumica Miley Cyrus ispričala je zašto se ne druži s ostalim slavnim osobama. Budući da su joj roditelji slavne osobe, Miley je cijeli život okružena celebovima, a karijeru je započela još na kanalu Disney serijom Hannah Montana u kojoj je glumila s 13 godina. 

Cijeli život je okružena slavnim osobama

Unatoč tome što je nastavila graditi karijeru pod svjetlima reflektora, Miley je rijetko viđena u društvu slavnih osoba. Gostujući u petoj sezoni Netflixovog talk showa Davida Lettermana My Next Guest Needs No Introduction, koji je jučer stigao na tu streaming platformu, Miley je rekla da nije "aktivan dio zajednice s drugim slavnim umjetnicima, zabavljačima i celebovima". 

"Osjećam kao da to nisu moji ljudi kad sam u toj prostoriji", rekla je. No s nekim celebovima ipak je povezana. 

Druži se s Beyoncé

"Postoje određeni umjetnici, poput Beyoncé, koje poznajem dugo", rekla je Miley, koja se pojavila na Beyoncéinom novom albumu Cowboy Carter. Snimile su pjesmu II Most Wanted. Čak se kolegici i zahvalila na Instagramu nakon izlaska albuma. 

 

"Voljela sam Beyoncé još mnogo prije nego što sam imala priliku upoznati je i raditi s njom. Moje divljenje je sada još veće kad sam imala priliku raditi s njom. Hvala ti, Beyoncé. Ti si sve i više. Volim te", napisala je tada Miley.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.