Miley Cyrus snimala spot u kući u kojoj ju je bivši prevario s navodno 14 ljubavnica

Foto: YouTube

NOVI hit američke pjevačice Miley Cyrus zaludio je svijet, a njezini su obožavatelji secirali spot do najsitnijih detalja i otkrili kako je video snimala u kući u kojoj ju je bivši suprug Liam Hemsworth prevario s čak, kako tvrde, 14 ljubavnica.

Pjesmu je posvetila bivšem suprugu, čak ju je objavila na njegov rođendan, a prožela ju je brojnim pikantnim detaljima iz njihove veze. Međutim, na društvenim mrežama pojavila se priča da je Miley spot snimala u kući u kojoj ju je Liam prevario s više od 14 žena.

Nepotvrđena glasina

Glasina je to koja baš nigdje nije potvrđena, ali je postala viralna na Twitteru kada ju je objavio vrlo praćen profil Pop Tingz. Objavu im je do sada pregledalo više od 4.6 milijuna ljudi, a skupila je na desetke tisuća lajkova i komentara.

Objavu je komentirala i glumica Julia Fox sa svog službenog profila na Twitteru, a samo je kratko s čuđenjem napisala: "14?!"

 

Miley Cyrus nije komentirala ovakve glasine, a nije se javio niti njezin bivši suprug Hemsworth. Pjesma Flowers je pak do sada skupila više od 46 milijuna pregleda na YouTubeu i poharala je svjetske top ljestvice. 

Pročitajte više