Milica Mihajlović: Upucavali su mi se svi koji hodaju na dvije noge!

SRPSKA manekenka i nova djevojka Ivana Todorića, Milica Mihajlović, razgolitila se u srpskom izdanju časopisa Maxim te im je dala intervju u kojemu je otkrila neke pojedinosti iz intimnog života. "Upucavali su mi se svi koji imaju dovoljno testosterona i hodaju na dvije noge. Zanimljivo je da debeli vlasnici jahti obično ne 'muvaju’, nego su 'muvani’ i 'smuvale’ su ih izgladnjele žene te su obično i zauzeti. I to traje dok one ne postanu deblje od njih. Sebe ipak svrstavam u drugu skupinu sretnica koje mogu uživati u slobodi izbora: zgodni barmen, požrtvovni tjelohranitelj, tajanstveni surfer..."

Milica smatra da je od drugih djevojaka pametnija, zgodnija, poštenija i bolja prijateljica te da se time izdvaja od ostalih manekenkica, a napomenula je i kako je više bohemski, a ne ukočeni tip i da obožava hipi atmosferu španjolske Ibize. "Pametnija sam, hrabrija, poštenija, bolja sam prijateljica, nisam zavidna, nisam razmažena, imam više stila, nisam dosadna i jako sam cool. Ovo nije oglas za udaju, samo sam iskrena", rekla je dvadesetčetverogodišnja Milica.

Zanimanje hrvatske javnosti Milica je izazvala nakon što je Index ekskluzivno objavio da je u vezi s Todorićem juniorom. Milica i Todorić upoznali su se u New Yorku, gdje Milica radi kao model, a Todorić obilazi Istočnu obalu i promovira Agrokorovu Janu. Nakon šest mjeseci veze, Ivica je Milicu doveo kući i upoznao je sa cijelim klanom, a je li se ocu Todoriću svidio sinov uvozni proizvod, još uvijek nismo saznali.

V.V.

Pročitajte više