Milica Pavlović oduševila punu gradsku dvoranu u Osijeku, "gradu koji nije za cajke"

Foto: Instagram

SRPSKA turbofolk pjevačica Milica Pavlović napunila je dvoranu Zrinjevac u Osijeku samo nekoliko sati nakon što je osječki gradonačelnik zabranio održavanje narodnjačkog koncerta u organizaciji Hiljadarke.

 

Pavlović je pjevala na brucošijadi i napunila gradsku dvoranu. Pjevačica se na koncertu zahvaljivala osječkoj publici, a u jednom je trenutku imala i nešto intimniji trenutak s publikom kada je sjela na rub bine i s njima uglas pjevala jedan od svojih najvećih hitova.

"Osijek, volim vas", poručila je na svom Instagram profilu nakon nastupa.

Podsjetimo, prvo je gradonačelnik Pule Filip Zoričić zabranio koncert koji je trebao biti održan 25. ožujka u pulskom Domu sportova jer ne voli takvu vrstu glazbe. A onda je isto napravio i gradonačelnik Osijeka Ivan Radić, nakon što se pročulo da će se koncert preseliti u Osijek.

"Osijek je srednjoeuropski grad koji ima naglašenu europsku dimenziju, grad koji se intenzivno razvija u pravu slavonsku metropolu, grad koji ima najveću kulturnu manifestaciju istočne Hrvatske u vidu Osječkog ljeta kulture koja dokazuje kako kultura i umjetnost savršeno pristaju gradu na Dravi", napisao je, između ostalog, na svom Facebook profilu.  

Pročitajte više