Milijan Brkić ne može se odlučiti koja mu je najdraža pjesma Johnnyja Casha

Foto: Facebook

MILIJAN BRKIĆ u ozbiljnoj je misiji uvjeravanja svih nevjernih Toma da prošlog tjedna nije obukao majicu s natpisom "Johnny Cash" samo zato što su mu sve ostale majice bile na pranju, već da je pravi obožavatelj lika i djela te glazbene legende.

Stoga je nakon nekoliko dana odlučio posvetiti novi status svom poznavanju Cashova opusa. Kako kaže, za sve su krivi jedan novinar i obilazak brojnih mjesta u Hrvatskoj.

"Pitao me jedan novinar: 'Koja je meni najdraža pjesma Johnny Casha?'. Ja mu tada odgovorim 'kao iz topa' - 'Ring of Fire'! Danas kada sam obišao mnoga mjesta LIJEPE NAŠE, kada sam susreo toliko ljudi i popričao s njima o njihovim životima i potrebama za njihovo bolje sutra, te kada smo svi zajedno skupili 16.000 lajkova na stranici - NEK SE ČUJE GLAS NARODA - želim da nas na ovome putu zajedništva za bolje sutra naroda sve zajedno prati prigodna pjesma - 'Personal Jesus'. Zbog misli o kojoj govori - o osobnoj priči svakoga od nas u služenju Bogu i drugima - siguran sam da upravo ta pjesma karakterizira našu zajedničku borbu za 'bolje sutra', koju prolazimo ujedinjeni u uvjerenju da političari moraju biti skromni i ponizni te SLUŠATI I SLUŽITI SVOM NARODU! BIT ĆU VAŠ GLAS!", napisao je Brkić.

Iako je dokazao da zna dvije pjesme Johnny Casha, no sad nas više brine zašto je bolje sutra stavio u navodnike. 

Pročitajte više