Milijun dolara u 24 h: Srušila je rekord 18+ stranice čim je otvorila profil

Foto: Instagram

BIVŠA Disneyjeva zvijezda Bella Thorne oborila je rekord na stranici OnlyFans nakon što je zaradila više od milijun dolara u samo 24 sata otkad je pokrenula profil na toj 18+ platformi.

22-godišnja Bella je prošlog tjedna najavila da će se pridružiti OnlyFansu objavom snimke na Instagramu u kojoj pozira u bijelom badiću i s ogrlicom oko vrata na kojoj piše "seks". 

"Oh, moj Bože, bit ćeš milijunašica", "Srušit će se serveri OnlyFansa", odmah su prognozirali neki u komentarima i, čini se, pogodili. Da bi se pretplatili na Bellin račun, korisnici OnlyFansa moraju izdvojiti 20 dolara mjesečno. LA Times piše da mlada glumica još uvijek planira što će sve objavljivati na ovoj platformi - na umu su joj razne ideje, od tečajeva o pisanju pjesama pa sve do grafičkog sadržaja kakvom naginje većina korisnika OnlyFansa.

Najavila je i da će platformu koristiti za humanitarne akcije, ali i u stvaranju svog novog filma na kojemu radi u suradnji s filmašem Seanom Bakerom. "To je nešto što trenutno istražujemo. Koje su prednosti i mane te platforme? Što takve platforme čine korisnicima i kakva je poveznica između stvarnog života i života na OnlyFansu? Koliko vam može promijeniti život nagore ili nabolje? Koliko ste daleko spremni ići?" objasnila je Bella svoje namjere za LA Times.

Zasad se na njenom profilu nalazi nekoliko sugestivnih fotografija poput jedne na kojoj jede hot-dog, no ništa eksplicitno. No, u anketi koju je ponudila svojim fanovima oni su izrazili želju upravo za takvim sadržajem pa ostaje vidjeti hoće li im glumica tu želju i ispuniti. Ona pak kaže da se zasad nada da će platformu iskoristiti da ostvari "osobniju" vezu s fanovima.

A ako ste dosad nekako uspjeli izbjeći saznati što je OnlyFans - riječ je o internetskoj platformi na kojoj svi koji to žele mogu objavljivati eksplicitni (ili neki drugi) sadržaj, a ostali ga mogu vidjeti jedino ako ga plate.

18+ platforma veoma je brzo postala popularna među porno zvijezdama, ali i brojnim drugim kreatorima online sadržaja, pa se na OnlyFansu mogu pronaći snimke mnogih popularnih influencerica s Instagrama i YouTuberica. Iza platforme koja je ove godine doživjela svoj boom stoji 37-godišnji Timothy Stokley, čovjek koji nosi titulu "kralja kućnih uradaka".

Neki smatraju da je ta platforma revolucionarizirala seks industriju, dok drugi tvrde da se osjećaju kao da stranica stvara "svodnički odnos" prema njima.

Korisnici za sadržaj plaćaju od 3,90 funti pa sve do 39 funti mjesečno, ovisno o sadržaju, a stranica uzima 20 posto od toga.

Ovo nije prvi put da Bella Thorne eksperimentira s eksplicitnim sadržajem, nedavno je snimila film za odrasle naslova Him and Her za koji je dobila Pornhub Vision Award na drugoj dodjeli nagrada Pornhuba.

Pročitajte više