Milijuni ljudi žele da ovaj čudni tiktoker budi novi predsjednik SAD-a

Screenshot: TikTok

JEDAN čovjek prikupio je gotovo milijun pratitelja na TikToku nakon što se predstavio kao budući predsjednik SAD-a. Na svom profilu dijeli videe loše kvalitete s čudnim filterima u kojima objašnjava kako mu je dosta političkih stranaka i poziva ljude da glasaju za njega.

"Pustite republikance i demokrate, glasajte za mene!"

Prvi video objavio je u kolovozu ove godine, a do danas ga prati skoro 900 tisuća ljudi. "Otpišite i republikance i demokrate, glasajte za mene da budem predsjednik Sjedinjenih Država. Ja sam Brent Peterson", poručio je u videu.

@j_willits21 Brent Paterson 2024 🇺🇸@brent1330metalfunk #Brent #fyp #edit #brentpeterson2024 #foryou #brentpeterson #brentpetersonpresident #foryou #edits ♬ original sound - .

Peterson je poprilično misteriozan i ne otkriva mnogo informacija o sebi. Nije se predstavio ni tko je, ni odakle dolazi, samo ponavlja da je on Brent Peterson i da očekuje podršku za predsjedničke izbore 2024.

Postao hit na TikToku

Možda nema veliku podršku u ključnim državama, ali da su se preliminarni izbori održavali na TikToku, Peterson bi najvjerojatnije nadmoćno pobijedio. Hashtag #brentpetersonpresident na ovoj platformi ima preko pet milijuna pregleda, a mnogi korisnici se nazivaju i njegovim fanovima.

@brentpetersonlover123 VOTE BRENT PETERSON🇺🇸🇺🇸 #brentpeterson2024 #brentpetersonpresident #brentpeterson @brent1330metalfunk #brentpeterson4president #america #usa #fyp #blowup #president ♬ Miss You (Sped Up Version) - _

Predsjednički izbori u Americi tek su za nekoliko godina, a još se ne zna tko će biti kandidati u utrci za prvog čovjeka SAD-a. Aktualni predsjednik Joe Biden imat će 81 godinu i mnogi se pitaju hoće li biti prestar za još jedan mandat.

Osim njega, brojni nagađaju i da bi bivši predsjednik Donald Trump mogao probati osvojiti drugi mandat. 

Pročitajte više