Miljenik hrvatskih tinejdžerica razvodi se u 23. godini nakon godinu i pol braka

Foto: Robert Anic/PIXSELL

BIVŠI pjevač grupe Pravila igre Marko Kutlić, koji gradi solo karijeru, razvodi se od supruge Marije s kojom je bio u braku godinu i pol. Kako piše Story, 22-godišnji glazbenik šest mjeseci ne dijeli adresu sa suprugom.

Par ima dva sina, dvoipolgodišnjeg Petra i Pavla koji je rođen prošle zime.

"Dobio sam drugog sinčića. Zove se Pavao. Moj je najveći zadatak i cilj biti dobar otac. Kad god ne radim i kad sam kod kuće, posvećen sam djeci koja su mi najveći blagoslov. Stariji sinčić Petar ima dvije i pol godine, već priča i pjeva. Samo što nije počeo svirati", rekao je Marko, koji osim s djecom, slobodno vrijeme provodi u teretani, prirodi i druženju s prijateljima. 

Marko se žalio da mu članovi benda Pravila igre nisu dopuštali da se posveti vjeri, a potporu mu je pružio i Tony Cetinski.

"Sve priče da ga izbacujemo zbog vjere su jedna velika laž. Marko nam je poslao mail prije tri tjedna u kojem se pravdao zdravstvenim stanjem. Mi mu nismo imali razloga ne vjerovati sve dok nismo naišli na grupu na Facebooku koju je osnovala njegova žena Marija i u kojoj je on okupio nekoliko fanova kojima je manipulirao lažima. Primjerice, da smo ga prisiljavali na potpisivanje nekih ugovora, da smo mu branili vjeru, što je suludo i nema nikakve veze s istinom. Vidi se da nije bolestan i ide u solo karijeru, već ima pjesmu", rekli su dečki iz benda.

Pročitajte više