Mint nakon obnove kreće s radom, objavili su tko će nastupati tijekom prosinca

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Zagrebački klub Mint, koji je u rujnu izgorio, ponovno počinje s radom od 1. prosinca.

Na Instagram profilu kluba najavljeni su partyji za 1. i 2. prosinca koji će biti uvertira u službeno otvaranje kluba nakon obnove. Objavljeni su i datumi nastupa u prosincu. Edvin Softić, menadžer kluba, objavio je datume predviđenih koncerata na društvenim mrežama.

6.12. u Mintu će pjevati Željko Samardžić, 13.12. dolazi Nataša Bekvalac, 20.12. nastupa Severina, 25.12. Magazin, a 27.12. u Mint dolazi Nikola Rokvić. Za Novu godinu najavljen je Cabaret show.

Mint je inače jedan od najvećih zagrebačkih noćnih klubova, otvoren je u prosincu 2019. godine, a vlasnik mu je Kristijan Babić.

Klub je bio namjerno zapaljen

Podsjećamo, u noći s 18. na 19. rujna u 3:09, vatrogasci su od susjeda s trećeg kata susjedne zgrade dobili dojavu o velikom plamenu u klubu. Vatrogasci su brzo ugasili požar i potom detaljno pregledali prostor u potrazi za žarom jer su zidovi Minta bili obloženi drvom, spužvom i tkaninom.

"Obavljenim očevidom je utvrđeno da je u prostoru ugostiteljskog objekta požar namjerno izazvan. Kriminalističko istraživanje je u tijeku", objavila je zatim policija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.