Mirisna srijeda: Na R´n´B Confusionu probajte parfem Christine Aguilere

KLUPSKI program R'n'B Confusion powered by Index.hr nakon ljeta nastavlja s urnebesnim večerima koje svojim gostima i obožavateljima svaki put nude nešto spektakularno i inovativno. Nakon nevjerojatnih ljepotica koje su vas svojom prisutnošću počastile na R'n'B Confusion Angels partyju, još jedna dama ušla je u Piranhin svijet - pjevačica Christina Aguilera, čiji je novi parfem već u prodaji, a ove srijede i vi možete omirisati njezin najnoviji miris "Inspire".

Razlog više da se zaputite na zagrebačko jezerce je i neradna srijeda koja će vas sigurno dovoljno odmoriti i pripremiti za tulum tjedna. Hostese kakve ima samo klub Piranha zainteresiranima će darivati novi miris, a naš bolesni brat DJ Bizzo trudit će se učiniti ono u čemu uvijek uspije - zadovoljiti glazbene nepce svakog posjetitelja. Njemu će se pridružiti DJ Zrna i Oli Doboli, svojevrsni klupski inventari koje neizbježno dolaze slušati poklonici najnovijih plesnih hitova. Što se Bolesne braće tiče, uskoro izlazi njihov novi hit singl "Bijele Patike" s nadolazećeg albuma "I tata bi sine", koji ćete moći poslušati upravo na vašem omiljenom R'n'B Confusion-u.

Ludnica u Piranhi do kraja listopada

Uobičajeno super program u klubu Piranha se nastavlja do kraja godine, a najbolje večeri u listopadu rezervirane su za središnju tjednu večer - srijedu, kad će osim uobičajenog programa nastupati razne domaće i strane zvijezde. Stoga je već sljedeći tjedan, točnije 15. listopada, na repertoaru makedonska superzvijezda DJ Shorty P a.k.a Pancho. Tjedan iza toga klub će naglavačke okrenuti još jedna navala najboljih i najljepših djevojaka u gradu, jer dolaze u sklopu drugog po redu R'n'B Confusion Angels Partyja. Kraj mjeseca će obilježiti najjači soundsistem dvojac iz južne Njemačke - Blazin Brothers, odnosno  DJ Sket i DJ Lenzageddon koji su već deset godina dio njemačke subkulture, a u Hrvatskoj su svoj status potvrdili u klubu Gjuro 2, koji se za ovu sezonu otvara 26.studenog.

L.V.

Pročitajte više