Mirjana Hrga: Gledaj obitelj za stolom i vidjet ćeš samo dva pravca, sredine nema

Foto: Patrik Macek/Pixsell

MIRJANA Hrga na Facebooku je objavila status na koji ju je očito potaknulo ponašanje djece u restoranu.

"U restoranu ponajbolje vidiš u kojem pravcu svijet ide. Gledaj mlade ljude koji prvi put preuzimaju posao ili obitelj za stolom i vidjet ćeš samo dva pravca. Sredine više nema. Zato me zanima što kažu pametniji od mene o tome.

Prema neprofitnoj organizaciji The Child Mind Institute, djeca moraju naučiti poštivati granice kako bi društveno i emocionalno napredovala, a provođenje pravila potiče zdrav razvoj. Osim toga, što više djeca uče na svojim pogreškama u sigurnom kućnom okruženju, to će se bolje snaći u preprekama u stvarnom svijetu", napisala je.

Ovo nije prvi put da su Hrgu iznervirala tuđa djeca u ugostiteljskom objektu.

U veljači je pisala o majci u kafiću

Hrga je u veljači objavila dramatičan status o djeci koja su bila u kafiću navečer i vikala.

"19.30. Ja sam kao dijete u to doba dobivala zadnji poljubac od mame i tate i dekicu do vrata. Večeras. 19:30. Kvartovski lokal, zapušen, pun ljudi u ugodnim razgovorima. Kraj stupa sjedi mlada, moderna žena. Nasuprot nje muškarac lijeno namače filter vrećicu za čaj.

Dvoje male djece, posve sluđeni pretvaraju lokal u dječje igralište, uz užasnu viku i ciku. Zaglušujuću. Nisu ona kriva. Ona ni da trepne. Puši. Bez imalo obzira i osjećaja za pristojnost prema ljudima oko nje.

Može joj se. Svi iznervirani njenom neotesanom djecom trpe. U ovo vrijeme 'političke korektnosti' strah je ikoga reći: 'Ženo, budi majka'", napisala je Hrga tada na Facebooku.

Pročitajte više