Mirna Berend danas živi daleko od svjetla kamere: Ja više nisam žena ovoga svijeta

Screenshot: RTL Exkluziv

NEKADAŠNJA HRT-ova voditeljica Mirna Berend danas živi daleko od svjetla kamere, a nakon što već godinama izrađuje nakit i prirodnu kozmetiku, sad je s prijateljicom Martinom Štefanić pokrenula novi posao - zajedno dizajniraju šešire.

Mirna Berend nedavno je proslavila 54. rođendan i kaže kako se osjeća sretnije nego ikad. Živi na brdu iznad Petrinje, uživa u prirodi te ima tri psa i mačku. S prijateljicom iz Petrinje s kojom je išla u školu, a na čiji nagovor se nakon 20 godina vratila u Petrinju, počela je dizajnirati šešire.

U razgovoru za RTL Exkluziv Mirna se prisjetila 1995. godine, kad je kao izvjestiteljica ušla u svoju oslobođenu Petrinju te zatekla samo pročelje svog doma i drvo koje je raslo u dvorištu. "Bilo je to toliko bolno da sam tada rekla da se više nikada neću ovdje vratiti i doista nikada više autom nisam krenula prema ovom kraju", rekla je Mirna koja je govorila i o tome kako je postala solarna učiteljica.

"Ja više nisam žena ovoga svijeta, meni je ovaj svijet dao sve ljepote i ružnoće koje je mogao, ja od ovog svijeta ne tražim ništa, ja sada služim čovjeku i čovječanstvu kao solarna učiteljica, ja sam sluga. Ne bih dalje ulazila u to, ali to duhovno znanje i rad na toj knjizi koji traje kod mene osam godina donio je potpunu promjenu načina na koji gledam svijet i sebe", poručila je bivša voditeljica.

Pročitajte više