Mirna iz ŽNV-a mršavija nego ikad, pratitelji je hvale: "Svima možeš biti uzor"

Foto: RTL

BIVŠA kandidatkinja showa Život na vagi Mirna Posavec dugo se borila s viškom kilograma, a tijekom emisije smršavila je ukupno 52 kilograma. Nastavila je trenirati i poslije showa, a na Instagramu redovito pokazuje svoju transformaciju. 

Na fotografijama je vidljivo da je u potpunosti promijenila izgled.

"Ide to u dobrom smjeru. Drago mi je da i dalje vidim promjene na sebi iako težina ponekad stoji. Centimetri padaju, koga briga za vagu", nedavno je napisala Mirna uz fotografiju iz teretane.

Komplimenata ispod njenih fotografija ne nedostaje. 

"Toliko puno si postigla. Toliko si uporna da svima možeš biti uzor", "Ni ne prepoznajem te", Bravo", samo su neki od komentara. 

Redovito pokazuje pratiteljima koja zdrava jela si sprema, a krajem prošle godine pohvalila se i time da je postala instruktorica fitnessa. 

"Instruktorica fitnesa u teretani. Moja nova titula. Smjer koji sam odabrala ušavši u show Život na vagi, smjer od kojeg nisam i neću odustati jer se tu osjećam kao doma. Odgovaraju mi istraživanje i stalna nadogradnja znanja, a svaku novu informaciju isprobavam na sebi da vidim djeluje li. Drugačije se baš i ne može naučiti, nego jednostavno proba, proba i proba. Živi sam dokaz da se sve može kad se hoće. Pa čak i preokrenuti život naopačke", napisala je Mirna na Instagramu.

Pročitajte više