Mirna Milinović: Moj otac, Darko Milinović je najbolji tata na svijetu

KĆI ministra Milinovića, Mirna Milinović pokušava ostvariti karijeru na našoj estradi te uz to studira ekonomiju. Kaže kako s ocem ima vrlo otvoren i prisan odnos te rijetko s njim govori o politici. Jadranku Kosor je upoznala jednom, ali nisu razgovarale.

"Rekla bih da je naporno biti kći Darka Milinovića, samo iz tog razloga što se ne vidimo onoliko koliko bismo htjeli, zbog njegovih poslovnih obaveza. On je najbolji tata na svijetu. Super je što o svemu možemo razgovarati", rekla je Mirna u intervjuu za Red Carpet. Kaže da su je otac i majka odgajali da bude uporna, ponosna i hrabra, ali da ne lupa glavom o zid: "Odgajali su me da budem pametno hrabra, da gledam obitelj kao temelj uspjeha i da poštujem roditelje".

"Mislim da nije lako opstati na našoj estradi, jer znam da ima puno talentiranih pjevača i pjevačica"

Mirna želi postati pjevačica jednog dana, a trenutno radi na svojim pjesmama. "Pokušavam započeti glazbenu karijeru. Trenutno s prijateljem radim neke nove pjesme i glazbu. Još smo zatvoreni u studiju. Najviše izvodim pop glazbu. Mislim da nije lako opstati na našoj estradi, jer znam da ima puno talentiranih pjevača i pjevačica", smatra Mirna koja u slobodno vrijeme sluša dalmatinske klape, a uzor joj je Nina Badrić. Kaže kako joj nije cilj postati kraljica estrade. "Imam ambiciju postati dobra pjevačica, a kraljica estrade je teško postati. Tko zna možda mi uspije", kaže ona.

Na pitanje o ljubavnom statusu odgovara da nije u vezi te da njeni dečki nisu imali problema s njenim ocem. "S mamom i tatom imam vrlo otvoren odnos. Nije me nikad imao potrebu provjeravati. On zna za sve moje simpatije i dečke", rekla je Mirna. Njen otac očito nije imao mnogo problema s njom dok je odrastala jer kaže da ne pije i ne puši, tek ponekad popije "čašicu, dvije". "Nisam besporočna", kaže ona.

"Ne bih nikad prihvatila neku pomoć koju bi mi netko ponudio zbog oca"

Politiku prati, kako kaže, kao i većina mladih, a Jadranku Kosor je upoznala, no nije razgovarala s njom. "Politiku možda malo više pratim zbog toga što mi je tata u tome. Rijetko znamo prokomentirati kakve političke događaje. Kad se svi okupimo, radije biramo neke opuštenije teme. Jednom prilikom sam upoznala Jadranku Kosor, činila mi se draga, ali nismo pričale", kaže Mirna. Tvrdi da nikad ne bi koristila očev politički položaj: "Ne bih nikad prihvatila neku pomoć koju bi mi netko ponudio zbog oca".

Na pitanje je li joj "gay OK", ona odgovara: "Za mene nije, ali poštujem svakog bez obzira na spolnu orijentaciju". Također je izjavila da se protivi dekriminalizaciji lakih droga.

Pročitajte više