Mirnesa se zaljubila u zatvoru i planira vjenčanje, ali - zaručnika još nije vidjela

Foto: RTL

MIRNESA Bešlić, koja je pred sudom u Njemačkoj osuđena na tri godine zatvora zbog pljačke više od milijun eura, za njemački RTL otkrila je da se zaljubila u zatvoru. 

Zanimljivo je da se Mirnesa i njezin odabranik nisu nikada vidjeli, već su komunicirali isključivo pismima. "Zabranjeno nam je da se uživo upoznamo ili da imamo video razgovor putem Skypea. Ali, sve bi to bilo moguće kada bismo se vjenčali", rekla je Mirnesa koju je, kaže, dečko već zaručio, a ona je predala zahtjev za vjenčanje. 

"Nevjerojatno je koliko smo slični. Morala sam prvo otići u zatvor da bih upoznala čovjeka svojih snova", rekla je Mirnesa. Kaže kako je tijekom dopisivanja shvatila da se ona i njezin zaručnik jako dobro slažu. S njim, kaže, želi započeti novi život, osnovati obitelj i ostaviti prošlost iza sebe.

Inače, Mirnesin zaručnik također je u zatvoru zbog pljačke, gdje će biti najmanje do studenoga 2026. godine. 

"I ja sam bila ili postala kriminalac, ali to me ne čini gorom osobom. Ne treba odmah suditi osobi samo zato što je počinila jedan ili više zločina. Osoba se može promijeniti. Kad stariš, razmišljaš drugačije", zaključila je Mirnesa.

Podsjećamo, Mirnesa je nakon pljačke pobjegla u inozemstvo, a onda je uhićena na aerodromu u Stuttgartu. Preko odvjetnika je informirala nadležne institucije da se želi predati. Priznanje joj je pomoglo da bude osuđena na blažu kaznu. 

Pročitajte više