Mirta Miler i Una Kablar o operacijama: "Dosadno nam je u životu pa kupujemo sise"

Screenshot: YouTube

Mirta Miler, poznatija kao make-up influencerica @mimiermakeup, pokrenula je vlastiti podcast imena Memecast u kojem je u prvoj epizodi ćaskala s Unom Kablar, poznatijom kao Uki Q.

Popularne influencerice prošle su mnoge teme:

  • Je li ljubljenje sa ženama u izlasku ok (jest ako nisi biseksualna)
  • Treba li dati otkaz ako želiš postati influenser (treba)
  • Mora li muškarac biti bogatiji od žene (da, muškarac mora imati “mušku energiju” i ne može podnijeti da je drukčije, to nije prirodno)
  • O Uninom opljačkanom stanu i je li to inscenirala za hajp (nije, policija joj je rekla da su je opljačkali neki lopovi neke nacionalnosti koje neće spominjati)
  • O Mirtinom slupanom autu (slupala ga je krivnjom lane assist funkcije)
  • Što bi Una rekla kao starija sestra (rekla je poznati citat “bit će sve ok na kraju - ako nije sve ok, nije kraj)

Plastične operacije

Između ostalog, pričale su i o plastičnim operacijama i činjenici da su se operirale tako rano (op.a. to je moja opaska, nisu nijednom rekle da su to rano napravile). 

“Smara me, samo hoću nešto da se promijeni. Ljudi misle da korigiraš nešto ako ti se ne sviđa ili te blam ili si iskompleksiran - većinom da, ali imaš i nas bolesnih što nam je samo dosadno i ne znamo što ćemo sa sobom”, rekla je Una. “Ja sam svoj nos voljela, ali sam se jedno jutro probudila i bila u fazonu da kupim novi nos. Tko će me spriječiti?” dodala je.

Mirta je dodala da je bila “skroz kul sa svojim sisama”, ali se jedno jutro probudila i “kupila sise, kao, što ne, ako može bolje, što ne, da vidimo malo što ima”.

Pohvalile su se i da je Una operirala samo grudi i nos, a Mirta je imala i nadahnut monolog o stražnjicama koje viđa u teretani. “Jako su fine, a nemam izgovor da mi nije privlačan isti spol”, rekla je.

Mirta ima 18 milijuna pratitelja na TikToku i 1.4 milijuna na Instagramu, a Unu prati 1.6 milijuna pratitelja na TikToku i 600.000 na Instagramu. Po svemu sudeći radi se o pretežno maloljetnoj publici. Prva epizoda podcasta gori na TikToku, a na YouTubeu je 18. na trendingu i skupila je preko 100.000 pregleda u samo 5 dana.

Drugim riječima, mnoštvo djece će odavde naučiti štošta dok su roditelji u gužvi pa ne stižu ništa. A sad još i ovi blagdani, ne znaš što bi prvo…

Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije Index.hr portala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.