Misice promoviraju Olimpijske igre

U TO da misice nikad nisu samo lijepe, nego da uvijek imaju i mnoštvo drugih talenata mogli smo se uvjeriti na svakom izboru do sada, a čini se da su te njihove talente ozbiljno shvatile i ključne osobe iz svijeta sporta.

Tako su natjecateljice za predstojeći Izbor za Miss svijeta u Kini pozvane u glazbeni studio kako bi snimile promotivnu pjesmu za Olimpijske igre koje će se  održati iduće godine u Beijingu.

Više od sto ljepotica iz svih krajeva i regija svijeta, od kojih će neke i na samom natjecanju u Talent showu nastupiti s glazbenim performansom, pomoći će promoviranju Olimpijskih igara pjesmom i spotom  "Light the Passion, Share the Dream".

"Light the Passion, Share the Dream" je kompozicija renomiranog glazbenika Chrisa Babida, a stilski se nastavlja na raniju kinesku verziju. Single će se početi emitirati početkom prosinca, a prvi put će biti izveden na finalnom izboru za Miss svijeta u Sanyi.

Sve sudionice su izjavile kako su ponosne što bar na ovakav način sudjeluju u Olimpijskim igrama i pomažu širenju sportskog duha.

N.D.

Pročitajte više