"Mislim da me treba uhititi": Policajka iz Kolumbije je viralna senzacija na TikToku

Screenshot: TikTok

KOLUMBIJSKA policajka Alexa Narvaez postala je viralna senzacija nakon što je objavila video u kojem u službenoj uniformi nadgleda nogometnu utakmicu. Snimka na kojoj se veseli pobjedi kluba América de Cali za koji navija prikupila je samo na TikToku čak 38 milijuna pregleda i brojne komentare. 

@alexaaa_narvaez Se trabaja,se celebra .. y asi soy feliz 🫶🫶 #americadecali ♬ sonido original - alexaaa_narvaez

"Nitko ne gleda utakmicu!" napisao je jedan tiktoker, a drugi se našalio: "Mislim da me treba uhititi." Treći je napisao: "Dajte otkaz kamermanu, nije znao što treba snimati", dok je četvrti upitao: "Zar je netko dao gol?" 

Senzacija na društvenim mrežama 

Lijepu policajku iz grada Calija na TikToku prati 2.8 milijuna ljudi, a na Instagramu 1.8 milijuna i njezine snimke s posla skupljaju milijune pregleda.  

@alexaaa_narvaez

La pasion de un pueblo ❤️❤️🔥🔥🔥

♬ sonido original - alexaaa_narvaez
@alexaaa_narvaez

Clasico en el pascual

♬ sonido original - alexaaa_narvaez

"Ovdje radimo, slavimo i svaki dan sve više volim ono što jesam i što radim. Navijačica sam, ali zbog ljubavi prema onome što radim volim kada momčad iz našeg grada pobjeđuje", objavila je nedavno. 

@alexaaa_narvaez

De que pais me ven 👀👀👀👀

♬ sonido original - alexaaa_narvaez

Ne želi biti model 

Lijepa policajka, punim imenom Gina Alexandra Pinzon Narvaez, kaže da, unatoč brojnim ponudama koje dobiva, ipak ne želi odustati od svog posla kako bi postala model ili influencerica. Umjesto toga, želi biti pozitivan uzor mladim djevojkama kako bi im pokazala da mogu biti i lijepe i hrabre. 

@alexaaa_narvaez

Esta cancion me tiene 😎😎

♬ sonido original - alexaaa_narvaez

Pročitajte više