Mislio je da mu je poslala 18+ fotku, a ona zapravo prikazuje nešto skroz nevino

Foto: Facebook

VJEROJATNO vam se barem jednom dogodilo da ste poruku slučajno poslali nekome kome zapravo nije bila namijenjena, a upravo to dogodilo se i jednoj ženi koja je mužu htjela poslati fotografiju onoga što trenutno radi kod kuće.

Ipak, umjesto njemu fotografiju je poslala prijatelju koji je ostao zbunjen kada je vidio što mu je stiglo.

Njen prijatelj najprije je pomislio kako mu je poslala fotografiju vagine dok sjedi na zahodu, no zbunila ga je drvena zahodska daska jer zna da je ona nema kod kuće. Nakon kraćeg dopisivanja, tip je bio zbunjen, govoreći kako "joj je bolje da to nije ona na fotografiji, jer ovo ide na Facebook", što je ženu zbunilo jer je fotografija zapravo potpuno nevina, što mu je i sama nakon toga napisala.

"Sjedim na kauču sa stopalima u kadici", napisala mu je te se nasmijala kada je uočila koliko zapravo sve izgleda drugačije.

Snimka zaslona njihovog dopisivanja postala je viralna na Facebooku, nakon što je osvanula u nekoliko grupa, a mnogi korisnici složili su se kako su i sami pomislili da vide ženske intimne dijelove.

"O, Bože! Predugo mi je trebalo da shvatim da su u pitanju stopala", napisao je jedan tip, dok drugi uopće nije uspio prepoznati stopala: "Razumijem što govorite, ali ja i dalje ne vidim ono što bih trebao."

Pročitajte više