"Mislio sam da je to protuzakonito": Stari video Mile i Ashtona uznemirio fanove

Screenshot: YouTube

Nakon što je glumac Danny Masterson osuđen na 30 godina zatvora do doživotne robije zbog dva silovanja, a njegovi kolege iz serije Lude sedamdesete Ashton Kutcher i Mila Kunis slali su sucu pisma podrške kako bi utjecali na smanjenje Dannyjeve kazne, mnogi obožavatelji razočarani su ovakvim ponašanjem i na internetu svakog dana izniču stare snimke ovih glumaca.

Mila je imala 14 godina kad je počela glumiti u Ludim 70-ima

Sada se ponovno proširio intervju Ashtona i Mile iz travnja 2002. godine. Naime, Mila je imala svega 14 godina kada je počela glumiti u seriji koja ih je proslavila, dok je Ashton tada imao 19 godina. Stari isječak iz emisije Rosie O'Donnell prikazuje razgovor Mile i Ashtona o njihovom ljubljenju dok je Mila bila maloljetna.

U vrijeme tog intervjua u emisiji Kutcher je imao 24, a Mila 19 godina. Razgovarali su o tome kako je na početku serije scenarij zahtijevao da se njihovi likovi ljube u sceni. Kunis u intervjuu tvrdi da se Danny Masterson kladio s Ashtonom i izazvao ga na "francuski poljubac" s Milom.

"Tada sam mislio da je to malo protuzakonito", kaže Kutcher, svjestan godina svoje tadašnje kolegice. Kunis je rekla da je poljubac u scenariju bio prvi put da se ikada poljubila, a dogodio se tijekom prvog tjedna snimanja serije.

Danny se kladio s Ashtonom oko poljupca s 14-godišnjom Milom

"Nikad se nisam poljubila. Imala sam 14 godina i bila sam jako uplašena", rekla je Kunis. Objasnila je da je Danny ponudio Ashtonu 10 dolara ako se poljube na francuski način. "Danny mu je rekao: 'Stari, dat ću ti 10 dolara ako joj daš francuski poljubac.' Što, ako mi staviš jezik u usta?", rekla je Mila Ashtonu u emisiji.

Kutcher je zatim rekao da Mila to opisuje razvratnim, a da je zapravo samo imao malu okladu s Dannyjem u vezi poljupca. Ako Ashton ne poljubi Milu, trebao je dati 20 dolara Mastersonu, no Kutcher mu je rekao da će to učiniti jer je u skladu sa scenarijem.

>> Kako su Ashton Kutcher i Mila Kunis za dan postali najomraženiji celebovi na svijetu

"A onda su se pojavili policajci i ti si uhićen, gotovo je", našalila se voditeljica O'Donnell. 

Nisu se složili oko toga je li Ashton zaista poljubio Milu. Ona je rekla: "Nisam mu dopustila, nikad mi nije ušao jezikom u usta." Kutcher je, pak, rekao da je mislio da je Kunis tada imala 15 godina. "Velika je razlika, ta jedna godina promijeni cijeli svijet", rekao je.

Zbog objave Dannyjeve bivše svi traže stara videa ovih glumaca

Podsjetimo, nakon presude Mastersonu veliku pažnju izazvala je objava glumice Chrissie Carnell Bixler, bivše Dannyjeve djevojke i treće žrtve silovanja. Osim što je rekla da zna za Ashtonove tajne koje bi ga mogle dokrajčiti, pogotovo one vezane uz ubojstvo Kutcherove bivše djevojke u veljači 2001., rekla je i da joj je žao Mile jer je tijekom snimanja Ludih sedamdesetih i dalje bila dijete. 

"Draga Mila, molim se da počneš procesuirati stvari koje si doživjela kao dijete na tom setu. Tvoji stari intervjui puno toga govore. Predlažem svima da ih pogledaju i sami odluče što vide i čuju prije negoli ih maknu s interneta. Znam i što se dogodilo u Torontu i poslije.

Pitanje: ako je to što vidiš normalan odnos s 'figurom starijeg brata', onda mi te jako žao i nadam se da ćeš razmisliti o odlasku na terapiju. Svi ste sigurno zaboravili da sam bila tamo cijelo vrijeme tih prvih pet godina serije Lude sedamdesete. Sjećam se svega", rekla je Bixler.

Pročitajte više