Miss BumBum proslavila Messijev gol iz slobodnjaka fotkom u tangama

Foto: Instagram

MISS BumBum Suzy Cortez proslavila je nevjerojatan gol Messija iz slobodnog udarca protiv Seville na jedini način na koji to zna - golišavom fotografijom.

29-godišnja brazilska manekenka fotografiju u Messijevom dresu i tangama podijelila je sa svojih više od dva milijuna fanova na Instagramu. "Idemo, Barca. Danas je počela sezona golova najboljeg na svijetu", napisala je uz fotografiju.

Barcelona je sinoć pobijedila Sevillu 4:0, a Brazilku je posebno oduševila majstorija njezinog miljenika, koji, doduše, ne dijeli njezino mišljenje (navodno ju je na Instagramu blokirao još 2016. godine). Otkako se prvi put okitila laskavom titulom vlasnice najbolje stražnjice Brazila, Suzy Cortez ne skriva koliko obožava argentinskog čarobnjaka.

Fotografijama na Instagramu proslavi gotovo svako njegovo postignuće, nagradu, pa čak i gol. "On je najbolji igrač u povijesti sporta", napisala je prošli mjesec uz jednu od takvih fotografija posvećenih Messiju.

Proteklih mjeseci Miss BumBum kritizirala je vodstvo Barcelone. U svibnju je reagirala bijesno nakon ispadanja od Liverpoola u polufinalu Lige prvaka te pozvala upravu da proda Rakitića, Lengleta i Jordija Albu.

Unatoč tome što je iz Brazila, Suzy je podignula puno prašine kad je navijala za Argentinu na Copa Americi. "Za dobrobit sporta danas navijam za pobjedu najboljeg igrača u povijesti Messija i Argentine", napisala je tad.

Pročitajte više