Miss Hrvatske javila se iz Kine i otkrila što se događa iza scene izbora za Miss svijeta

Foto: Press

MISS Hrvatske Maja Spahija jedna je od 115 djevojaka iz cijelog svijeta koje se ove godine u Kini natječu za prestižnu titulu Miss Svijeta. Maja svakodnevno u Hrvatsku šalje poruke i fotografije, opisujući svoj boravak u Sanya Beauty Crown kompleksu.

"Komunikacija s Majom savršeno funkcionira, ona šalje fotografije i piše nam što se događa, a mi to odmah objavljujemo na njenoj službenoj stranici. Naime, u Kini je Facebook zabranjen pa Maji, kao ni ostalim natjecateljicama, nije dostupan", kažu organizatorice izbora za Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek i Maja Vračarić Kuljiš.

Aktualna Miss svijeta je uzor svim natjecateljicama

Maja je oduševljena svime što je do sada doživjela, a ponajviše djevojkama koje je upoznala. Ipak, najviše oduševljenja naša misica iskazuje prema aktualnoj Miss Svijeta, južnoafričkoj ljepotici Rolene Strauss, ističući njenu gracioznost i manire te pristupačnost u komunikaciji ispremnost da svakoj djevojci pomogne savjetom.

Rolene će 19. prosinca krunu i lentu najljepše žene svijeta predati svojoj nasljednici, a iza nje je godina marljivog rada, prvenstveno na projektu "Ljepota sa svrhom" kojim je skupljena golema svota novca za humanitarne potrebe.

Majina cimerica je Miss Bosne i Hercegovine

Tijekom svakodnevnih obveza Maja je okružena djevojkama iz cijelog svijeta, a s nekima od njih je u ovo kratko vrijeme razvila posebne prijateljske odnose.

"Velika mi je želja da u Šibenik i moju Hrvatsku donesem titulu Miss Svijeta, ali ako to i ne uspijem vraćam se doma s neprocijenjivim blagom – prijateljstvima koje sam ovdje stekla. Upoznala sam divne djevojke, od njih učim o zemljama koje nikada nisam vidjela, narodima i kulturama koje nikada nisam upoznala i to je nešto što mi ispunjava srce. Jednako tako, trudim se i ja njima ispričati što više o svojoj zemlji", kaže Maja.

Naša misica dijeli sobu s Miss Bosne i Hercegovine Marijanom Marković i poručuje da bolju cimericu nije mogla dobiti. Osim Marijane, Maja je osobito bliska i Miss Grčke Theodorom nte Morais Moschouri te predstavnicama Belgije Nicole van Tellingen i Kameruna Jessicom Ngoua Nseme.

Posebno važan dio natjecanja je People's Choice Award u kojem se bira miljenica publike. Pobjednica direktno ulazi u Top 10, a podršku našoj Maji možete dati glasanjem na besplatnoj aplikaciji

Pročitajte više