Miss Hrvatske Katarina Banić: Najviše se bojim Boga, a u torbi uvijek nosim Novi Zavjet

NISU JOŠ bili ni okrunjeni za novu Miss i Mr Hrvatske, a mediji su već 20-godišnju Katarinu Banić i 22-godišnjeg Radovana Stošića proglasili ljubavnim parom. Kako bi otkrili o čemu se tu zapravo radi, mlada Triljanka i Zagrepčanin su za Red Carpet progovorili o svom odnosu.

"Mi smo se upoznali na izboru i odmah zbližili, ali ne mogu završiti s nekim koga poznajem tek dva tjedna", rekla je mlada Miss koja dolazi iz dobrostojeće triljske obitelji, studira strojarstvo u Splitu, te se planira preseliti u Zagreb. Iako nije pokazala zavidno poznavanje fizike i strojarstva, Katarina je otkrila kako joj više leži literatura religijske tematike. Najradije proučava Čuda Ivana Pavla II., u torbi sa sobom uvijek nosi Novi Zavjet, a najviše se boji Boga. Za sebe kaže da je iskrena te da ne zna lagati, a najveća joj je neostvarena želja upoznati francuskog nogometaša Thierryja Henryja.

Radovan je pak zagrebački dečko, odrastao je s majkom, a život ga nije mazio. Studira kineziologiju, a honorarno radi i kao model. Najviše se boji da ne razočara majku Mirjanu, neprežaljena mu je želja igranje nogometa za reprezentaciju, a kod djevojaka cijeni iskrenost i lijep osmijeh te preferira crnke. Iako se čini kako među njima nema ništa osim prijateljstva, možda se mladi par tek zbliži kada se Missica preseli u Misterov grad.

Pročitajte više