MISS INDEX Borba za finale: Tri ljepotice imaju šansu izboriti ključno mjesto

Foto: Instagram

BLIŽI se finale izbora za Miss Indexa i jako je neizvjesno. Dok nogometašica Ana Maria Marković uvjerljivo drži prvo mjesto na sveukupnoj ljestvici, najveća borba vodi se oko 10. mjesta.

Naime, u finale ide samo 10 kandidatkinja. Deseto mjesto trenutno drži plesačica Paula Šolc s preko 2150 pozitivnih glasova. Međutim, čak i više pozitivnih glasova od nje ima influencerica Ema Luketin (preko 2300), no Ema nažalost ima i više negativnih glasova od Paule, zbog čega se zasad nalazi na 11. mjestu.

Ipak, broj glasova se mijenja u minutama pa Ema još ima itekako velike šanse skinuti Paulu s desetog mjesta i "oteti" joj finale. Istu šansu ima i influencerica Anja Dujaković koja se, također zbog većeg broja negativnih glasova, nalazi na 12. mjestu.

Ne pamtimo ovako neizvjesnu situaciju pred finale. Pokušat ćemo vam olakšati odabir - predstavljamo vam djevojke koje se bore za finale.

Paula Šolc

23-godišnja Paula je plesačica koja se široj javnosti predstavila nastupom u ovogodišnjem Supertalentu. Pleše na svili, ali i na lancima. Nastupala je i s Tončijem Huljićem na njegovim koncertima klasične glazbe. Osim u plesu, Paula je aktivna i na društvenim mrežama, a mnogi je znaju i kao djevojku influencera Frana Lauša.

Ema Luketin

Ema Luketin jedna je od najuspješnijih mladih domaćih influencerica s preko 200 tisuća pratitelja na Instagramu. Još 2014. pokrenula je svoj YouTube kanal te je bila jedna od prvih vlogerica u Hrvatskoj. Svoju popularnost na društvenim mrežama uspješno pretvara u biznis pa je nedavno u Zagrebu otvorila i salon ljepote.

Anja Dujaković

Anja Dujaković također je veoma uspješna domaća influencerica s poprilično zavidnom inozemnom karijerom. Naime, 26-godišnjakinja iz Zaprešića jedina je europska influencerica koja ima ugovor s megapopularnim američkim modnim brendom Revolve. Na Instagramu je prati preko 140 tisuća ljudi.

Prvi krug traje do 24. prosinca

Prvi krug izbora traje do 24. prosinca tako da još uvijek imate vremena povećati šanse svojim favoritkinjama. U finale ide samo njih 10 tako da se trenutno najveća borba zaista vodi za deseto mjesto. Anketa vam je ispod, znate što vam je činiti...

*Napomena: Tiktokerica Mirta Miler izuzeta je iz izbora vlastitom željom.

 

Pročitajte više