Miss Ivana Vasilj: Ne znam baš dobro hrvatski, ali bitno je da se razumijemo

POSJETILI smo već tradicionalni ispraćaj naše Missice Ivane Vasilj, koji je održan u modnoj kući "Vesna Sposa". Predivna Ivana ponijet će sa sobom osamnaest haljina, od kojih je pola visoka moda. Među tim haljinama naći će se i "Dubrovački botuni", haljina koja je rađena puno vremena, a napravljena je od svilenog satena i šifona te je urešena ručno vezenim aplikacijama od srebrnog svilenog konca.

"Jedva čekam izbor"

Osim toga lijepa plavuša nosit će i autohtoni hrvatski nakit. Ivana je u haljini naprosto zablistala te ne sumnjamo da će svojim izgledom, ali i simpatičnošću osvojiti žiri. Predstavnica nam je otkrila da ima tremu te očekuje jaku konkurenciju među 120 cura. "Super je to što sam deveta na kladionicama, bila sam jako sretna kad sam čula prvi put tu informaciju, sada jedva čekam izbor, a nadam se što boljem rezultatu", rekla nam je Miss Vasilj.

"Najbitnije da mogu komunicirati na hrvatskom"

"Ne očekujem ništa, što bude bit će", rekla je Ivana kad su je pitali kakav uspjeh očekuje. Poznato je da naša ovogodišnja Miss dolazi iz dijaspore, naime, odrasla je u Njemačkoj. Hrvatski jezik joj ne ide baš najbolje što komentira riječima: "Nemam ništa za reći, meni je najbitnije da se mene razumije, da mogu komunicirati na hrvatskom".

Dubrovnik i botuni

"Imam predivnu haljinu koja se zove 'Dubrovački botuni', dizajnerice Vesne Spose. Budući da je haljina inspirirana Dubrovnikom za kojega svi u svijetu znaju, to će mi olakšati stvari pa neće biti teško prezentirati Hrvatsku", rekla nam je Ivana.

Pročitajte više