Miss Katarina Prnjak odlazi u London: Dečko mi je velika podrška pred svjetski izbor



MISS Hrvatske Katarina Prnjak ovih je dana obavljala posljednje pripreme prije odlaska u London, na izbor za Miss svijeta. Stoga je danas u Zagrebu isprobala haljine koje je za nju napravila Vesna Sposa. Nacionalna haljina nazvana je "Tradicionalno kukičanje", a rađena je od ručno iskukičanih svilenih cvjetova te povezana svilenim tilom i šifonom koji oplemenjuju te ručno izrađene svilene aplikacije. Boja haljine je boja prirodne svile, pripijenog je kroja te naglašava siluetu zgodne Katarine. Missica nam je otkrila što radi ovih dana te što će joj u Londonu najviše nedostajati. Istaknula je da se ne nada nikakvom plasmanu te nema očekivanja, a uživa podršku svih svojih prijatelja, obitelji i dečka Jakova.

"Imam malu tremu"

"Haljina je rađena 240 sati, a ima 24 metra šifona i tila. Haljine su prekrasno napravljene. Sa svim haljinama sam prezadovoljna jer su rađene po dogovoru, ali su opet i iznenađenje, prezadovoljna sam. Nosim 15 haljina u London", izjavila je Prnjak. "Odlazim 19. listopada, a 6. studenog je izbor. Upravo sam na ugradnji trepavica, obavljam zadnje pripreme. Mala trema je prisutna, ali se nadam da će sve biti dobro. Najveća su mi podrška obitelj, dečko i prijatelji. Svi su oduševljeni i maksimalno su uz mene. Šalju mi poruke i sve se da izdržati", rekla je Miss.

"Dobila sam savjet da se ne opterećujem titulom"

Istaknula je da je dobila jako puno savjeta koji će joj biti od pomoći. Smatra da je jedan od najvažnijih onaj o tome da se ne opterećuje samom titulom. "Jedan od najboljih savjeta koje sam dobila bio je onaj da se ne opterećujem titulom, da mi ne mora to biti glavni cilj, što iskreno i nije. Najbitnije je da dobro prođe prezentacija mene, zemlje i svega ostalog. Rekli su mi da se opustim koliko je moguće. Iskreno, nemam nikakvih očekivanja, konkurencija je ogromna. S nekim djevojkama sam već i u kontaktu preko Facebooka i nemam očekivanja, cure su s razlogom missice, predivne su sve. Bilo bi glupo da govorim da ću od 150 cura ja biti u onih petnaest ili tako nešto. Svaki plasman bi bio dobar, ali ništa ne očekujem", ispričala je o svojim ambicijama za izbor.

"Moguće je da se preselim u Zagreb"

"Ljeto sam provela dosta radno, no i odmorila sam se. Bilo je dosta posla i angažmana. Kad sam odmarala, odmarala sam doma u Šibeniku, s dečkom i obitelji. Bilo je i adrenalinskih zabava, inače je bilo mirno i zabavno. Što se izbora tiče, dečko mi je velika podrška. On bi volio da bude bilo što, ali sad da ima nekih očekivanja, nema. Čisto da sve prođe u redu", rekla je missica o svom dečku. "Imam dosta planova, sada sam u Midikenu, odradili smo par castinga, vidjet ćemo sve kada se vratim. Planiram snimati i neke reklame, to bi trebalo odmah nakon izbora uslijediti. Preseljenje u Zagreb je još uvijek otvoreno pitanje. S obzirom na to da se očekuje neki veći posao, moguće je preseljenje u Zagreb. Nije mi zgodno po dva puta tjedno ići pet sati u jednom smjeru na relaciji Šibenik-Zagreb. Ali, ne mogu reći ni što ću sutra raditi, a kamoli za mjesec dana", zaključila je Katarina.

Pročitajte više