Miss Latvije govori pet jezika, a Miss Litve voli kukičati

Predstavljamo sljedećih pet ljepotica koje će predstavljati svoje zemlje na natjecanju za Miss svijeta u Johannesburgu.

Leva Lase

Lijepa plavuša predstavlja Latviju na natjecanju za Miss svijeta. Govori pet jezika što će joj uvelike pomoći u  diplomatskoj karijeri koju želi ostvariti. 21-godišnjakinja studira međunarodnu ekonomiju i komercijalnu diplomaciju. Voli jahanje, snowboard i skijanje na vodi. Za sebe kaže da je iskrena te ljude često razoruža predivnim osmijehom. Njen moto je - "Ako postoji volja, sve se može".

Martine Andraos

Devetnaestogodišnja Miss Libanona obožava nakit i želja joj je osnovati svoj brand nakita kojeg će prodavati ženama. Martine govori dva jezika, a studira ekonomiju. U slobodno vrijeme svira klavir, gitaru i bavi se orijentalnim plesom, ali pronalazi dovoljno vremena za humanitarni rad. Kaže kako u životu nije imala plaćeni posao, osim jednog tajničkog zaposlenja. Za sebe tvrdi da je disciplinirana i mudra. U životu se vodi za onom "Sreća je u umjerenosti".

Shu-rina Rosie Wiah

Lijepa Miss Liberije ima 22 godine. Studira administraciju i želi postati odvjetnica. Sebe vidi kao državnu službenicu koja će biti vođa u svojoj zajednici i tako pomoći ljudima. Hobiji su joj čitanje, pjevanje i tenis, a uživa i u tradicionalnom plesu. Njen uzor je majka, a moto "Ako ne uspiješ, pokušaj ponovo".

Vaida Petraskaite

Dvadesettrogodišnja Vaida predstavlja Litvu. Govori dva jezika i studira geodeziju. U slobodno vrijeme voli plesati, kukičati i kuhati, a društvo joj radi bokser po imenu Lota. Vaida voli činiti ljude sretnima i sebe opisuje kao optimističnu, živahnu osobu. U životu joj je najvažnija obitelj i smatra da još uvijek može mnogo naučiti od svojih roditelja.

Diana Nilles

Lijepa Miss Luksemburga ima 21 godinu i čak 183 centimetra visine. Govori četiri svjetska jezika, a studira književnost i dramu. Nada se da će jednog dana upasti na filmsku akademiju u New Yorku. Diana jako voli životinje i aktivna je u zaštiti njihovih prava. Kad ne studira i ne volontira, voli svirati klavir i flautu. Njen moto je "Carpe Diem".

Pročitajte više