Miss Martinika i Mauricijusa govore kreolske jezike, a Miss Martinika će najviše nedostajati psić Paris

Predstavljamo vam idućih pet ljepotica koje će se boriti za prestižnu titulu Miss svijeta.

Suzana Al Salkini

Miss Makedonije (naslovna fotografija sredina) studira turizam i jednog bi dana željela otvoriti vlastiti spa centar. Govori pet jezika, među kojima i arapski, a osim što se bavi manekenstvom, voli voziti bicikl, plivati i plesati trbušni ples. Također i glumi, često kuha, a ima i kućnog ljubimca, zlatnu ribicu Vandu. Mudrost koje se drži je "Ne čini drugima ono što ne želiš da oni učine tebi".

Thanuja Ananthan
Miss Malezije (naslovna slika desno) rođena je i odrasla u Kuala Lumpuru. Ova dvadesetčetverogodišnja ljepotica studira pravo i željela bi se baviti ljudskim pravim kada završi studij. U slobodno vrijeme pliva i šeće sa svoja dva psa. Odlazak na izbor za Miss svijeta joj je ostvarenje sna. naime, napisala je popis 30 stvari koje mora učiniti prije tridesete i izbor za miss je jedna od njih.

Shanel Debattista
Miss Malte (naslovna fotografija lijevo) je zanosna Shanel. Ova 23 godine stara i 171 centimetar visoka plavuša diplomirala je marketing. Amaterski se bavi fotografijom, za koju kaže da joj je najveća strast u životu. Jedinica je i upravo je zbog toga vrlo povezana sa svojim roditeljima i djedom i bakom. Dok je odrastala, često je čuvala djecu svojih susjeda i svirala gitaru u crkvenom zboru.


Ingrid Ittre
Dvadesetdvogodišnja Ingrid je Miss Martinika. Diplomirala je britansku i američku književnost. Htjela bi raditi kao urednica časopisa. Pliva i vozi bicikl, a voli i plesati i glumiti.

Veseli se upoznavanju sa natjecateljicama i humanitarnoj večeri koju će organizirati u sklopu izbora. U Africi će joj najviše nedostajati njezina obitelj i psić Paris.

Deanna Valerie Anais Veerapatren

Miss Mauricijusa radi u odnosima s javnošću, a nedavno je diplomirala pravo i menadžment. Nakon izbora za Miss svijeta voljela bi se više posvetiti pravu i ostvariti uspješnu karijeru i na tom području. Najdraži autor joj je Harper Lee a od glazbe najčešće sluša jazz i blues.
Za sebe kaže kako je puna života, brižna i voli učiti.

Pročitajte više