Miss Mirta plijenila pozornost u Vegasu: Ima li šanse za top 15?

Foto: Miss Universe Organisation/Direkcija Miss Universe Hrvatske

U LAS VEGASU je održano preliminarno natjecanje Miss Universe 2015. Osamdeset ljepotica iz cijelog svijeta na glamuroznoj pozornici u Planet Hollywood resort i casinu natjecalo se u večernjim haljinama i kupaćim kostimima. Samo dva dana ranije sve misice imale su i razgovor sa žirijem koji je također jedan od važnijih kriterija za odabir Top 15.

Hrvatska predstavnica Mirta Laura Kuštan plijenila je pozornost u elegantnoj tamnoplavoj haljini, te crvenom haljinom od zlarinskih koralja na paradi nacionalnih kostima.

Preliminarni članovi žirija u sastavu Nischelle Turner, Keiko Uraguchi, Zak Soreff, Erin Brady, Erika Albies, Julio Caro, Rocky Motwani nisu imali nimalo lagan zadatak ocijeniti mnoštvo ljepotica i odlučiti kojih će petnaest najljepših biti prozvano u finalu natjecanja koje će se održati za tri dana.

Protekla dva tjedna ljepoticama su prošla u znaku snimanja službenih fotografija i video priloga, brojnih evenata, imale su i humanitarnu aukciju nacionalnih poklona na kojoj je Mirta darovala vrijednu grafiku Zvonimira Mihanovića.

Miss Universe 2015. održati će se 20. prosinca u Planet Hollywood resort i casinu u Las Vegasu kada ćemo saznati tko je nova Miss Universe 2015. a u programu će nastupiti Seal, Charlie Puth i  The Band Perry. 

Miss Universe 2015#preliminary#competition#evening#gown#missuniverse#missuniversecroatia#lasvegas#

Posted by MISS UNIVERSE Croatia on Wednesday, December 16, 2015

Pročitajte više