Miss N. Zelanda je bila plaćena za branje tratinčica, Miss Norveške ima crni pojas u karateu



Predstavljamo vam sljedećih pet missica koje će svojim znanjem i talentom nastojati zadiviti suce i osvojiti titulu Miss svijeta.

Avelon Chanel Weyzig

Devetnaestogodišnja Miss Nizozemske (naslovna slika lijevo) obožava putovanja i želi zanimanje koje će joj to omogućiti. Avelon govori četiri jezika, a studira na fakultetu za medijski menadžment. Kaže da joj je najponosniji trenutak u životu onaj kad joj se rodila sestra. Jako pazi na svoje zdravlje pa svakog jutra popije dvije čaše vode i vitamine. Njen moto je "Svijet je moj".

Magdalena Elizabeth Schoeman

Lijepa Novozelanđanka ima samo 19 godina, a govori dva jezika. Radi kao kozmetičarka, ali u životu je radila mnogo zanimljivih poslova poput branja tratinčica i pečenja pizza. Za svjetsko natjecanje se priprema proučavajući snimke na Youtubeu. U životu se vodi za motom: "Budi vođa, a ne sljedbenik".

Glory Chuku

Miss Nigerije (naslovna slika sredina) ima 24 godine i priča dva jezika. Nedavno je diplomirala mikrobiologiju, ali nada se da će u životu moći raditi s neprivilegiranom djecom. Trenutno radi za organizaciju National Youth Corps u sklopu koje obilazi škole i podučava djecu. Voli slušati gospel i pjevati. Ima dva psa, Jacka u Topsya, a njen moto je: "Ako to zamisliš, možeš to imati".

Cherie Louise Gardiner

Osamnaestogodišnja ljepotica dolazi iz malog, pomorskog gradića u Sjevernoj Irskoj i ima 182 centimetra visine. Tek se prijavila na fakultet strojarstva i željno očekuje rezultate prijemnog ispita. U srednjoj je školi bila odlična učenica i osvajala brojne nagrade, posebno za kemiju, matematiku i fiziku. U slobodno vrijeme pleše balet i igra se sa svojim mačkom Tobyem. Vodi se za motom: "Iskoristi najbolje što možeš svaki dan i svaku osobu".

Sara Skjoldnes

Osamnaestogodišnja Sara (naslovna slika desno) dolazi iz grada na jugu Norveške. Studira ples i jednog dana želi raditi u kazalištu ili zabavnoj industriji. Ima crni pojas u karateu i smatra se vrlo ambicioznom osobom. Kaže kako ne može živjeti bez čokolade, ali voli i meksičku kuhinju. Njen moto je: "Živi svoj život i riskiraj".

Pročitajte više