Miss Nepala (22) se požalila: Trolovi me nazivaju kitom, a ne znaju moju priču

Foto: Instagram

22-godišnja Jane Dipika Garrett, ovogodišnja predstavnica Nepala na izboru za Miss Universe, osvojila je društvene mreže. Ušla je u povijest natjecanja kao prva plus size kandidatkinja ikad. Inspirirala je mnoge žene te dobila niz pohvala. No, priznaje, neki su joj upućivali i pogrdne komentare.

"Dobila sam gromoglasni pljesak publike. To je bio prijelomni trenutak za mene, ali i za društvo. Vidjeli su nešto drugačije", ispričala je Jane za Fox News. Zbog toga ju je iznenadila količina okrutnih komentara koje je dobila od pojedinaca na internetu.

Ispričala je da su je trolovi nazivali kitom, pišući joj da je njezino tijelo "odvratno". Osim toga, neki su joj pisali da "promiče pretilost" i da bi "trebala ići u teretanu". 

"Oni ne znaju moju priču. Ne znaju kroz što prolazim", dodala je Jane i istaknula da joj je dijagnosticiran sindrom policističnih jajnika, zbog čega se, kaže, udebljala.

"Mogu se udebljati dok gledam u komad torte", našalila se Jane, priznajući da joj je nakon negativnih komentara samopouzdanje naglo palo. 

"Moram ponovno naučiti pozitivno razmišljati", zaključila je. 

Izbor za Miss Universe održan je u El Salvadoru

Inače, Miss Universe 2023. je Sheynnis Palacios iz Nikaragve.

Izbor za Miss Universe održan je u El Salvadoru, a natjecalo se 85 kandidatkinja. Uz Miss Nepala, još dvije od njih su ušle u povijest. Naime, ove godine u finale su dospjele i dvije transrodne kandidatkinje, što se dogodilo prvi put u povijest. Riječ je o Miss Portugala, stjuardesi po imenu Marina Machete, i Rikkie Kollé, koja je prva transrodna Miss Nizozemske. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.