Missica kao svjedokinja protiv dilera: "Bilo tko je mogao reći ja sam Alex i trebam kokain"

MANEKENKA Aleksandra Grdić i njen prijatelj Toni Dabinović našli su se na listi svjedoka protiv skupine varaždinskih dilera. I dok glavni akteri tvrde kako s drogom i dilerima nemaju nikakve veze, Slobodna Dalmacija prenosi kako u optužnici Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu, koja je ovih dana postala pravomoćna, stoji kako su bivša missica Alex te PR menadžer i maneken Dabinović od 29-godišnjeg dilera Edvina Marjanovića "Majke" kupovali kokain - i to onaj loše kvalitete.

Među sedmoricom dilera kokaina, amfetamina i marihuane sa zagrebačkog i varaždinskog, u optužnici se nalazi i ime Edvina Marjanovića porijeklom iz Bihaća, s prebivalištem u Zagrebu, te je navedeno da je 22. travnja ove godine Aleksandri Grdić prodao tri grama kokaina, a nakon toga joj još najmanje tri puta prodao neutvrđene količine iste opojne droge. Dabinoviću je Majka navodno 13. travnja ove godine nudio jedan gram kokaina, a jednako toliko mu je i prodao 4. svibnja. Istog je dana, kako stoji u optužnici, gram kokaina kupila i Alex.

Svaki put obećavao kako će idući put kokain biti bolji

Policija je bilježila telefonske razgovore i nadzirala sastanke, a Majka je svojim klijentima, koji su prigovarali zbog loše kvalitete, svaki put obećavao kako će idući put kokain biti bolji. U optužnici protiv dilera se navodi i kako su Dabinović i Alex "zbog opasnosti od medijske eksploatacije tijekom istrage dali neistinit iskaz". Na sudu se moraju pojaviti kao svjedoci.

Bivša Miss Hrvatske tvrdi kako Majku i Dabinovića uopće ne poznaje i kako ona s kokainom nema nikakve veze. Priznaje da ju je varaždinska policija ispitala i pokazala joj neke telefonske ispise, ali tvrdi: "Ne poznajem ih, a brojevi s tih ispisa nisu moji, niti su ikad bili. Bilo tko je mogao nazvati i reći: `Ja sam Aleksandra Grdić i treba mi kokain`. To nisam bila ja i nemam s tim veze". Navode o kupnji droge demantira i Dabinović koji kaže kako Majku poznaje tek "iz viđenja".

Pročitajte više