Missica Rima Fakih ne skida osmijeh s lica: Kruna unatoč striptizu ostaje njena

NOVA Miss Universe SAD-a, Rima Fakih, ne skida osmijeh s lica dok šeće ulicama New Yorka. Nije ni čudo, s obzirom na to da će unatoč tome što je 2007. godine bila jedna od sudionica striptiz natjecanja, kruna ipak ostati na njenoj glavi. Organizatori izbora potvrdili su da nastavljaju planiranu medijsku turneju s Fakih. Novopečena missica se navodno trenutno nalazi na medijskom treningu, kako bi naučila sve o odnosima s javnošću i znala se nositi sa škakljivim pitanjima, kojih će s obzirom na striptiz skandal zasigurno biti.

Podsjetimo, samo dan nakon što je osvojila krunu Miss Universe SAD-a, 24-godišnjakinja iz Queensa, našla se u skandalu koji ju je mogao stajati titule. Rima je 2007. godine bila sudionica "Stripper 101" natjecanja kojeg je organizirala jedna lokalna radijska postaja u Dearbornu, a fotografije su još jednom objavljene nakon što je ljepotici pripala kruna. Zbog fotografija su organizatori izbora Miss Universe kontaktirali postaju i zatražili ih dodatne fotografije te informaciju o tome što je točno na natjecanju Rima radila, iako je s fotografija jasno da nije demonstrirala tradicionalni libanonski ples.

Mnogima nije bilo jasno nad čime se točno organizatori izbora zgražaju i zašto su uopće razmišljali o tome da Rimi uzmu krunu, kad su i oni sami na internetu objavili provokativni editorijal s fotografijama sudionica izbora za Miss Universe SAD-a. Djevojke su pozirale odjevene u čipkasto donje rublje, samostojeće čarape i košulje ispod kojih nisu nosile ništa.

Rima je rođena u Libanonu, a njeni su roditelji pobjegli u SAD dok je još bila beba. Rimu se smatra prvom Arapkinjom kojoj je pripala titula najljepše Amerikanke, jer je plavokosoj missici Julie Hayek, okrunjenoj 1983. godine, jedino otac bio libanonskog porijekla.

Pročitajte više