Missice u showu "Ne zaboravi stihove": Bolje smo od Keruma!

RAJNA RAGUŽ, Ivana Ergić i Josipa Kusić sudjelovale su u jednoj od emisija "Ne zaboravi stihove" kad se prikupljao novac za teniske nade, brata i sestru Borac. Kako talentirana djeca zbog teške financijske situacije nemaju kvalitetne uvjete za rad, tu je uskočila Nova TV i organizirala humanitarku. Missice su pjevale pjesme od Severine, Kasandre i Ivane Banfić, dok je intervencija džoker pjevača Marija Valentića bila potrebna samo za pjesmu "Šumica", "jer je već bio kraj emisije, pa su bile zbunjene".

Zar Kerum doista tako loše pjeva?

"Cijela priča s mladim tenisačima me jako dirnula pa sam odlučila sudjelovati. Nisam čula svoj glas tijekom snimanja emisije, ali znam da me inače baš i ne hvale po tom pitanju.  Nije me bilo sram jer nisam sramežljiv tip, ali ako je Željko Kerum mogao pjevati, zašto ne bih mogla i ja", pitala se Rajna Raguž. S obzirom da se emisija ne snima uživo, Rajna je naglasila kako je zbog toga bila opuštena i na kraju se već "pošteno zezala".

Slično razmišlja i aktualna Miss Hrvatske Josipa Kusić: "Imala sam malu tremu prije izlaska pred publiku, ali sam u toj akciji jako željela sudjelovati pa sam se brzo opustila. Inače slabo pjevam, a kako mi drugi kažu, ako ne lažu, onda mi pjevanje ide solidno". Na kraju se i Josipa osvrnula na pjevanje i nastup splitskog poduzetnika rekavši kako će u emisiji "sigurno biti bolja od Keruma".

L.V.
Foto: Nova TV

Pročitajte više