Missy Elliot će posvojiti dijete jer se boji rađanja prirodnim putem

AMERIČKA reperica Missy Elliot priznala je kako u dogledno vrijeme namjerava postati majka, ali isto tako namjerava posvojiti dijete jer se boji rađanja. Legendarna, svjetski poznata pjevačica rekla je kako je straši pomisao na sam proces rađanja, te kako smatra da tu silnu bol koja se pojavljuje kod rađanja djeteta jednostavno ne bi mogla podnijeti.

"Sasvim sigurno želim djecu, ali najvjerojatnije ću posvojiti. Ne mislim da mogu podnijeti bol koju žena trpi putem prirodnog rađanja djeteta. Možda se do 2020. godine i nađe nekakav način da žena rodi bez ikakvih bolova, ali sada mi je jedina opcija posvajanje", 37-godišnja ispričala je Missy Elliot koja je inače jako zatvorena po pitanju svog privatnog života. Pjevačica je medijima otkrila i kako održava svoju liniju - igrajući računalnu igricu "Dance Dance Revolution".

"Skroz sam se navukla na 'Dance Dance Revolution' i ne mogu si pomoći. Znam da nisam dobra koliko i ostala djeca koja to igraju, ali trudim se iz petnih žila. Svaki mi dan ide sve bolje", našalila se Missy.

K.H.

Pročitajte više