Mister Vanja Grgec u Amsterdamu posjetio Četvrt crvenih svjetiljki: Proširio sam kulturne obzore

AKTUALNI Mister Hrvatske, Vanja Grgec, proveo je nekoliko dana u Amsterdamu gdje je slušao seminare u nutricionizmu i zdravom načinu života. Našao je vremena i za zabavu te kušanje finih specijaliteta, a usput se družio i s jednom od najpoznatijih nutricionista na svijetu, Davidom Wolfeom.

"Kad sam kretao za Amsterdam nisam mogao ni sanjati kakva me avantura čeka nakon 13-satne vožnje sa svojom dvojicom super frendova Igorom i Lukom te novostečenom prijateljicom Zoranom. Naime, glavni razlog mog putovanja bio je seminar Davida Wolfea, vodećeg nutricionističkog stručnjaka te jednog od najvećih promotora zdravog života. No, naravno da sam računao i na to da ću se i dobro zabaviti te konačno upoznati taj misteriozni grad o kojem svi pričaju bajke", izjavio je Vanja za Index.

"Noćni život u Amsterdamu je neusporediv sa Zagrebom"

"Obišao je poznate amsterdamske "znamenitosti" poput Četvrti crvenih svjetiljki i noćnih klubova. "Iznenadilo me koliko je grad čist, s obzirom na rijeke turista. Jako sam puno vremena proveo u obilasku grada i vidio sam sve veće znamenitosti u gradu, od Red Light Districta do muzeja i Kuće Ane Frank. Noćni život u Amsterdamu je neusporediv sa Zagrebom, ondje zabava niti u jednom trenu ne staje. Jedino što me čudi jest to kako ti ljudi koji ondje žive uopće uspjevaju izdržati sve svoje radne obaveze uz svu zabavu koja postoji 0-24", kaže nam Vanja.

Nizozemska prijestolnica očito je ostavila jak dojam na Mistera. "Ni četiri dana nakon putovanja još uvijek mi se nisu slegli dojmovi nakon svih pozitivnih stvari i događaja koji su mi se dogodili. Doslovce sam proširio kulturne obzore", rekao nam je Vanja Grgec.

Pročitajte više