Misteriozna smrt: Albanski glumac i supruga pali sa 6. kata, imali su dvoje djece

Foto: Facebook

NJUJORŠKA policija istražuje misterioznu smrt albanskog glumca i njegove supruge, koji su pali sa šestog kata zgrade, te ispituju je li možda bilo znakova borbe.

Albanski glumac Florind Belliu (35) i njegova supruga Ornela Shehi (28) pronađeni su mrtvi u dvorištu zgrade u Bronxu u subotu oko 9 sati ujutro. Proglašeni su mrtvima oko 10 minuta kasnije, a identificirali su ih prijatelji i susjedi. Susjedi su rekli da su čuli njihove sinove od dvije i šest godina kako su nakon pada majke sa šestog kata plakali, a lokalni izvor za New York Post rekao je da je prvo pala Ornela te nekoliko sekundi kasnije i njezin suprug.

U stanu navodno nije pronađena oproštajna poruka, a dok se čekaju rezultati obdukcije, policija istražuje je li možda bilo znakova borbe prije kobnog pada. Nakon što je nekoliko susjeda opisalo glumca kao "bijesnog čovjeka", koji se "držao za sebe", jedan policijski izvor rekao je za Post da je muškarac možda patio od mentalnog poremećaja.

"Postoje znakovi u stanu koji pokazuju da nije sve bilo u harmoniji, kao da nisu samo odlučili ostaviti svoju djecu i skočiti", rekli su iz policije.

Susjedi su istaknuli i da je Florind tog kobnog dana slavio rođendan, a par su opisali kao tih i povučen. Inače, par se sa svoje dvoje djece u novi stan preselio prije četiri mjeseca, a policija nije zaprimila nikakve izvještaje o obiteljskom nasilju.

Glumac je diplomirao na Sveučilištu u Tirani, nastupao je na televiziji i u kazalištu prije nego što se preselio u SAD. U intervjuu koji je dao prije dvije godine otkrio je da radi na dvije knjige i filmskom scenariju koji je želio predstaviti Netflixu.

Pročitajte više