Misteriozni zbor oduševio putnike u zagrebačkom tramvaju: "Bilo je prekrasno"

Screenshot: Facebook

U TRAMVAJ broj 14 u subotu je oko 22 sata na stanici u Frankopanskoj ulici ušla skupina mladih. Nitko od putnika nije obraćao pažnju na njih, izgledali su kao mladi koji subotom navečer idu u provod. A onda je tramvaj krenuo, a oni su zapjevali.

"Putnici su bili u početku malo iznenađeni, naravno ugodno iznenađeni. Ja sam se odmah dosjetila da sam takvo nešto viđala na internetu, pa sam brže-bolje posegnula za foto aparatom koji sam imala u torbici i sve posnimila. Srećom, fotić često nosim sa sobom, jer volim poslikati zanimljivosti Zagreba. Ovakvi zanimljivi događaji se često dogode iznenada i bez najave, pa mi je fotić uvijek spreman", ispričala je za Index autorica videa Fani Vlasta Horvat, dodavši da je nastup bio prekrasan.

Ispričala je i da je mladi pjevački zbor, kad je završio s pjesmom, izašao na stanici u Savskoj, vjerojatno čekajući sljedeći tramvaj u koji će unijeti malo veselja i ljepote.

Ako niste imali prilike naći se u ovom tramvaju i čuti izvedbu uživo ovog zbora, pogledajte video koji je snimila Fani Vlasta Horvat. 

Pjevački zbor u tramvaju

Tramvaj br. 14; Relacija Frankopanska - Savska. U tramvaj je oko 22 sata ušla skupina mladih ljudi i počeli pjevati. Kad su završili s pjesmom izašli su na stanici i vjerojatno čekali slijedeći tramvaj. Prekrasno. Poslušajte :-)

Posted by Fani Vlasta Horvat on 24. siječnja 2016

Pročitajte više