Mjesečni troškovi su vam ogromni? Stiže pomoć

Foto: 123rf

MJESEČNI troškovi su zaista često previsoki, no postoji nekoliko načina na koje možete uštedjeti.

Često najviše novca ode na stvari koje vam i nisu toliko potrebne, a upravo tu postoji prostor za uštedu. Mashable zato nudi četiri načina na koja možete smanjiti vašu mjesečnu potrošnju.

Internet

Na tržištu trenutno postoji mnoštvo pružatelja internetskih usluga i ne postoji razlog zašto biste trebali ostati kod operatera koji nije i najisplativiji. Dakle, raspitajte se o cijenama internetskih usluga i prebacite se na onu koja je najjeftinija.

Fiksni telefon

Kada ste zadnji put nazvali nekoga s fiksnog telefona? Danas svi imaju mobitele te malo tko ima potrebu za fiksnim telefonskim linijama. Dakle, ako se ne koristite fiksnim telefonom, otkažite liniju.

Televizija

Gledate li uopće više TV? Kada ste zadnji put pogledali film, a da je to bilo na redovitom televizijskom programu? Ako se ne možete sjetiti, otkažite mnoštvo besmislenih televizijskih programa i uštedite veliku mjesečnu svotu.

Struja

U Hrvatskoj se najavljuje poskupljenje struje i pravi je trenutak da smanjite troškove električne energije. Krenite od takozvanih "električnih vampira", uređaja koji su stalno uključeni u struju, čak i onda kada ne rade. Oni i tada troše električnu energiju. 

Pročitajte više