Mlada glumica (19) pala s petog kata, priključena je na aparate za održavanje života

Foto: Profimedia

Glumica Mamie Laverock (19), najpoznatija po ulozi u seriji When Calls the Heart (Glas srca), priključena je na aparate za održavanje života nakon što je pala s balkona koji se nalazi na petom katu, piše Variety. 

Nakon što je provela dva tjedna na intenzivnom liječenju u bolnici zbog "hitne medicinske pomoći", Laverock je ispraćena iz bolnice do balkonskog prolaza, s kojeg je pala, navodi se na stranici za prikupljanje sredstava za njeno liječenje, koju su pokrenuli njeni roditelji Rob i Nicole Compton. 

"Zadobila je ozljede opasne po život, podvrgnuta je višestrukim opsežnim operacijama i trenutno je na aparatima za održavanje života. Svi smo shrvani i u šoku u ovom izuzetno teškom trenutku", napisali su roditelji. 

Obitelj i prijatelji su shrvani

Njena majka 11. svibnja otputovala je do nje u Winnipeg kako bi joj pomogla jer je imala zdravstvenih problema. Navodi se kako joj je "Nicole spasila život" jer je došla na vrijeme. Laverock je potom prebačena u bolnicu u Vancouveru. 

Laverock je pala s balkona 26. svibnja, više od dva tjedna nakon prve hospitalizacije. Pojedinosti njene hitne medicinske pomoći nisu jasne. 

Njeni kolege iz serije izrazili su joj podršku na društvenim mrežama. Johannah Newmarch napisala je: "Toliko volim ovu obitelj i srce mi je slomljeno. Molim vas pomozite ako možete." 

Mamie je glumila još i u Neka bolji pobijedi, Zvjezdani Božić i The Hollow Child.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.