Mlade holivudske majke obline nose s ponosom (a neke ih i guraju u kadar)

NOVOPEČENE holivudske majke čine sve što je u njihovoj moći da skinu one viške kilograma koji su ostali od trudnoće, a koji im definitivno smetaju u paradiranju crvenim tepisima. Otkako je rodila sina Maxa, Christina Aguilera radila je na tome da svoje ogromne grudi što više pokaže gdje god stigne, a kako su joj se one počele smanjivati, sada rado pokazuje i stražnjicu, sve, naravno, u svrhu što boljih fotki koje će u narednim tjednima krasiti časopise. 

Nakon što je početkom godine rodila blizance Maxa i Emmu s kojima se pojavila na naslovnici Peoplea (i inkasirala šest milijuna dolara), Jennifer Lopez kaže kako ne žuri povratiti svoju staru figuru, iako njezine najnovije fotografije govore sasvim drugačije. "Udebljala sam se dvadesetak kilograma, što je ugrozilo moju figuru, a ovih nekoliko kilograma koji su mi ostali na trbuhu ne zabrinjavaju me, već su mi zanimljivi", kaže Jennifer.

Cate Blanchett u javnosti se pojavila samo tjedan dana nakon porođaja, ali za razliku od drugih holivudskih majki koje to rade na crvenom tepihu, Cate se pokazala na australskom Summitu 2020 na koji je doputovala sa novorođenim sinom Ignatiusom Martinom Uptonom. "Najveća luzerica ovogodišnjeg Oscara" nije slijedila niti trend prodavanja slika svojih prinova časopisima od koje traže milijunske iznose. Ovo je Catein treći sin, a samo nekoliko dana nakon poroda glumica je izgledala baš kao i prije trudnoće.

K.H.

Pročitajte više