Mladen Grdović otputovao u Dubai privatnim avionom šeika koji ga obožava

Screenshot: Nova TV

Imućni arapski šeik Kallish veliki je obožavatelj Mladena Grdovića, pa je poslao svoj privatni zrakoplov kako bi slavni Zadranin zapjevao na velikoj proslavi u Dubaiju, prenosi IN Magazin.

"Evo, pozdrav IN magazinu. Došao sam malo kod mojih prijatelja u Dubai. Voli vas Mladen Grdović i evo pogledajte malo Dubai, dođite malo na izlet. Ovo je centar, tamo je jarbol. Stupnjeva je previše: 52. Kod nas se može tek sada kupati. Pozdrav iz Dubaija", poručio je zadarski pjevač.

Blok IN magazina

Jedan imućni arapski šeik veliki je obožavatelj Mladena Grdovića pa je poslao svoj privatni zrakoplov kako bi slavni Zadranin zapjevao na velikoj proslavi u Dubaiju. Miss Hrvatske 2005., Maja Cvjetković Kević u svom je posljednjem intervjuu dala naslutiti da se rastaje, a kći Mije Begović Maja Lena Lopatny postala je majka. 🎥 #INmagazin

Objavljuje IN MAGAZIN u Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

"Uvijek se u njegovom officeu u najvišem neboderu na svijetu, kad on ulazi, moraju slušati moje pjesme, najviše voli Dalmatinac sam", dodao je i otkrio da šeik zna i riječi pjesama. Grdović tvrdi i da će šeika uskoro ugostiti u rodnoj Dalmaciji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.