Mlada iz Leskovca odlučila zadržati svoje prezime, svekar je nazvao kurvom, svatovi se potukli

Ilustracija: YouTube

MLADA u srpskom Leskovcu odlučila je zadržati svoje prezime, a kako se to mnogima nije svidjelo, na svadbi je došlo do sveopće tučnjave, piše Kurir.

Incident se dogodio prije nekoliko tjedana u jednom gradskom restoranu nakon što je mlada matičaru priopćila kako želi zadržati svoje prezime te na njega dodati suprugovo.

"Kurvo", začuo se povik iz gomile, a bio je to njezin budući svekar. Prema riječima glazbenika koji su zabavljali goste, na veselju više ništa nije bilo isto. "Koliko je bilo neugodno, toliko je bilo i smiješno jer je riječ o uglednim gradskim obiteljima", pričaju glazbenici.

Prema riječima zaposlenih u Matičnoj službi, tek 20 posto djevojaka u Leskovcu nakon braka odlučilo je zadržati svoje prezime ili na njega dodati suprugovo.

"Kad je svekrva punici kasnije rekla da je 'glupa kurva', ona joj je odgovorila: 'A zašto sam glupa?' Nakon toga dvoranom se prolomio smijeh", ispričao je Kuriru basist grupe koja je svirala na svadbi.

Čitavu priču potvrdili su i konobari, a dobila je i nastavak. Naime, samo nekoliko sati kasnije sve je kulminiralo u masovnu tučnjavu nakon čega je slavlje nasilno prekinuto.

Pročitajte više