Mladenka pokazala kako izgleda njezina vjenčanica, ljudi je napali zbog boje

Screenshot: TikTok

CAMILLE LESCAI nedavno se udala, a za svoj poseban dan odabrala je ružičastu haljinu. Nije ni slutila da će zbog svoje vjenčanice postati viralna, jer se mnogima nije svidjelo što nije odabrala neku u bijeloj boji.

@camillelescai Wedding dress reveal! Absolutely no one saw the dress until the day of, it was worth the wait! #weddingtiktok #bridaltiktok #bridalfirstlook #firstlook #firstlookwedding #pinkwedding #pinkweddingdress #pinkweddinggown #bridetok #weddingtok #bridesmaidfirstlook #whitewedding #blackandwhitewedding #weddingdress #bridallook #firstlook #bridalgown @Liv :) @Anne-Marie Randall ♬ This Will Be (An Everlasting Love) - Natalie Cole

Ona je na svom TikTok profilu na kojem je imala oko 300 pratitelja podijelila video na kojem se vidi kako pozira u haljini i za samo jedan dan je prikupila skoro pet milijuna pregleda. Međutim, mnogi su je korisnici počeli vrijeđati u komentarima i pisati kako je vjenčanica "ružna".

@camillelescai That’s mrs jiggly puff to you. #weddingtiktok #weddingtok #responsevideo #readingmeancomments #readingmeantweets #pinkweddingdress #pinkweddinggown #bridalreveal #bridalfirstlook #bridalpartyfirstlook #pinkweddinginspo #pinkwedding ♬ original sound - Camille Lescai

"O moj Bože, užasna je haljina", "Previše se trudiš, dušo", "To je najružnija vjenčanica koju sam ikad vidjela", "Izgleda kao smeće", "Suknja je kao rolica toalet papira", samo su neki od komentara na objavi.

Što vi mislite o tradiciji odijevanja isključivo bijelih haljina za vjenčanje? Možete nam odgovoriti u anketi ispod.

Pročitajte više