Mladenka pokušala prevariti djeveruše ne bi li joj one platile vjenčanicu

Foto: Instagram

DA SU mladenke spremne na puno toga kako bi njihov dan prošao savršeno, nije tajna, ali ova djeveruša je na svojoj koži naučila da su ponekad spremne stvarno na sve. 

Na Redditu je podijelila priču o tome kako su nju i ostale djeveruše mladenka i njena kuma pokušale prevariti za novac kako bi si ova mogla platiti vjenčanicu. 

"Prije nekoliko godina trebala sam biti djeveruša na vjenčanju i mladenka je izabrala haljine za nas šest koje smo trebale sudjelovati. Haljina je bila zaista lijepa, ali ne baš jeftina s obzirom na to da su dvije od nas još studirale, a ostale su tek završile fakultet. Koštala je 400 dolara (oko 2600 kuna). Dogovorile smo se da će kuma platiti svojom kreditnom karticom kako bi dobila bodove, a mi ćemo joj dati novac", objasnila je.

Da nešto ne štima otkrila je kad je otišla pokupiti haljinu u trgovini i kad joj je prodavačica rekla da mora platiti 200 dolara za haljinu.

"Pristojno sam objasnila da je kuma već platila. Vlasnica trgovine je došla i potvrdila da su haljine plaćene, a tek kad sam izašla shvatila sam da je rekla da je cijena 200 dolara, a ne 400. Kad sam kumu pitala za to, sve je priznala. Ona i mladenka su se dogovorile da će nam naplatiti duplo za haljine kako bi viškom novca otplatile njenu vjenčanicu. Odmah sam sve javila drugim djeverušama, a nakon toga je nas četiri odustalo od sudjelovanja u vjenčanju", piše ona.

Ekipa u komentarima brzo je osudila ovakav postupak nazivajući ga krađom.

"To je krađa, bila ona mladenka ili ne", "To je krađa, jeste li je prijavile?", "Nadam se da si se riješila takve prijateljice", "Stvarno imaju obraza", "Ovo nije bridezilla, ovo je kriminalac", pisali su oni.

Pročitajte više