Mladenku napali zbog onog što traži od djeveruše: "Sigurno je ljepša od tebe"

Foto: 123RF

ZAHTJEV jedne mladenke napravio je pravu pomutnju na društvenoj platformi Reddit, gdje je ona opisala kako je djeveruša ne poštuje jer ne želi svoju crvenu kosu obojiti za njeno vjenčanje ili barem nositi periku. Detaljno je objasnila zbog čega joj je to važno, ali nije naišla na razumijevanje drugih korisnika kako je očekivala, pišu Fox News.

Korisnica s nadimkom Dreamdaythrowaway napisala je na Redditu objavu koja je postala viralna i na koju je dobila skoro 5500 komentara. Ova buduća mlada, stara 24 godine, ljuta je na svoju rođakinju Ellu koja "ne poštuje njenu plavu i zelenu paun temu za vjenčanje", koje je zakazano za lipanj ove godine.

Iako su se ostali gosti bez problema složili da se uklope u ove boje, Ella je odbila obojiti svoju crvenu kosu za njeno vjenčanje.

"Nikad ne bih ni od koga tražila da trajno promijeni boju kose pa sam joj predložila privremenu boju, ali se ona usprotivila, rekavši da već šest godina ima tu boju kose i da ne želi riskirati da se nova boja ne ispere. Ovo je smiješno jer na pakiranju lijepo piše da se boja ispire nakon 14 pranja, ali Ella kaže da se boji da će to loše utjecati na njenu kosu koja je prirodno crvena", kaže buduća mlada i objašnjava da joj je predložila i periku, ali da je ona to odbila.

Kako Ella ima kosu dugu skoro do bokova, smatrala je da bi ona teško stala ispod perike.

"Sigurno joj želi promijeniti izgled zbog svog kompleksa"

"Stvarno ne želim biti rospija, ali tolika crvena kosa upropastit će fotografije s vjenčanja i temu koju sam zamislila. Ne mogu je ne pozvati na vjenčanje jer bi me majka ubila, ali ne mogu ni imati Meridu na fotografijama", zaključila je autorica objave.

Potom su uslijedili komentari drugih korisnika, koji joj se nisu nimalo svidjeli jer je većina ljudi iznijela stav da je nepristojno i neprikladno pitati bilo koga da promijeni svoj izgled radi vjenčanja, dok neki smatraju da je buduća mlada ljubomorna zbog Ellinog jedinstvenog izgleda.

"Mislim da ne shvaćaš koliko je nemoguće to što tražiš. Ja imam otprilike takvu boju kose i nikad je neću bojiti jer je jako teško vratiti se na prirodnu boju nakon toga. Perike su neudobne, a kad je gosti budu pitali što se dogodilo s njenom kosom, ti ćeš ispasti crna ovca kada im bude rekla 'mlada je smatrala da će ona uništiti njene fotografije s vjenčanja'", napisao je jedan od korisnika.

S druge strane, bilo je i onih koji smatraju da je autorica ove objave ljubomorna na svoju rođakinju.

"Ovdje je sigurno slučaj da je rođakinja ljepša od mlade pa joj ona želi promijeniti izgled zbog svog kompleksa", glasi jedan oštri komentar.

"Mlada sigurno misli da će je djeveruša zasjeniti"

Među komentatorima se oglasio i frizer, koji je pokušao objasniti da će biti teško da se crvenokosa djevojka vrati na staru boju kose ako je bude bojala.

"Frizer ovdje! Ako ta djevojka bude obojila svoju kosu, nikad se više neće moći vratiti na staro, nego će morati ponovno pustiti kosu, a da onaj dio koji je bojila odreže kako bi ponovno imala istu nijansu", objasnio je on.

Osim toga, oglasio se i fotograf, koji često radi na vjenčanjima, samo kako bi istaknuo da će crvena kosa sigurno lijepo izgledati na fotografijama.

"Deset godina fotografiram na vjenčanjima i mogu potvrditi da će djeveruša izgledati prelijepo s tom bojom kose i u tim bojama. Uvijek sam volio prirodne crvenokose na vjenčanjima jer ispadaju jako lijepo na slikama. Mlada sigurno misli da će je djeveruša zasjeniti", tvrdi fotograf.

Pročitajte više