Mladi zagrebački bend uveselio pjesmom štićenike Centra za autizam

Foto: Press

MLADI popularni band O.S.D.S. od srca je otpjevao najdraže pjesme štićenicima Centra za autizam u zagrebačkoj Ulici Vile Velebita.

Repertoar je bio šarolik pa su se tako izmjenjivale božićne i popularne pjesme, poput Otvor ženo kapiju, Zeko i potočić i Kad si sretan.

Atmosfera je bila nevjerojatna, štićenici u dobi od 15 do 25 godina, ali i oni stariji, veselili su se, pljeskali, plesali i rado zapjevali koji stih.

Članovi benda O.S.D.S bacali su konfete kao snijeg i potrudili se pružiti štićenicima Centra pažnju, ljubav i toplinu te ih razveseliti pjesmom.

Ravnateljica Centra za autizam Žarka Klopotan zahvalila je bendu i zamolila ih da ih još jednom posjete, kad god imaju vremena, te da im zapjevaju.

"Ovo je zaista tako lijep trenutak za nas. Stvarno ste nas iznenadili", rekla je.

Domagoj i Dominik htjeli su pokazati kako zaista od srca žele u svom gustom rasporedu punom gaža pronaći vremena za to da usreće one kojima ovakav poklon donosi ogroman smiješak i veliko veselje.

"Bilo bi lijepo kada bi ovako više dolazili umjetnici i uveseljavali nas, zaista je ovo prelijep događaj", rekla je ravnateljica Centra za autizam.

Pročitajte više