Mlađe je slađe: Poznate dame koje su na vrijeme uhvatile mlade komade

BESPRIJEKORNA i inteligentna (estradna) persona televizijske voditeljice Daniele Trbović počela se povlačiti po trač-stranicama zbog, kako to u Hrvata vječito biva, ljubavi. Daniela je otkrila svoju vezu s trinaest godina mlađim kazališnim redateljem Oliverom Frljićem, s kojim se zbližila na probama za predstavu u kojoj su oboje sudjelovali, i završila pod povećalom javnosti. Međutim, ona nije jedina dama s hrvatske estrade koja voli mlađe dečke i koja je zbog ljubavi bila pod tim istim povećalom. Ima ih još.

Nini i Bernardu je presuđeno, ali ne razlikom u godinama

Jedan od ne baš svijetlih primjera velike ljubavi s velikom razlikom u godinama je i pjevačica Nina Badrić, koja je godinama bila u braku s mlađahnim Bernardom Krasnićem, koji se okončao ovog proljeća. Nina i Bernard su oduvijek naglašavali da im razlika u godinama nije prepreka u braku, već blagodat, a i nakon što su se razveli, oboje su negirali da ih je nagrizao zub vremena.

Grašijela kao u bajci

Mlađahne komade voli i pjevačica Danijela Martinović, koja je već godinama u vezi s pet godina od nje mlađim Petrom Grašom. Grašo i Danijela svoju vezu od medija kriju kao zmija noge, negiraju da bi se uskoro mogli vjenčati, a nekoliko rijetkih zajedničkih fotografija koje se tu i tamo pojave, dokazuje kako ovom paru također ne smetaju godine. Kako oboje naglašavaju, sasvim je suprotno.

Mlađeg ljubi i Bojana Gregorić



Mlađeg muža si je uhvatila i Bojana Gregorić Vejzović, udana za zgodnog glumca Enesa Vejzovića s kojim ima sina Raula. Ovaj par (također) već godinama odolijeva "zločestoj razlici u godinama" dokazujući da ljubav za njih ne pita, nit' ju je briga. A još jedna dama iz glumačkih redova ljubi mlađeg muškarca, i to 9 godina mlađeg - Marija Miholjek i redatelj Dario Harjaček u vezi su već godinama, a u ožujku očekuju svoju prvu kći, krunsku potvrdu svoje ljubavi koja ne poznaje ni godine, ni granice.

Pročitajte više